Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Öğrencileri Öğretmenlerinin Öğretmenlerini Unutmadı!
Okyanus Kolejleri Öğrencileri Öğretmenlerinin Öğretmenlerini Unutmadı!
  • Paylaş
Okyanus Koleji İlkokul Meclis Başkanları İlkokul Eğitim Koordinatörü Ali Gündoğdu başkanlığında yaptıkları toplantıda “Öğretmenimin Öğretmenine Teşekkürler !”isimli bir projeyi hayata geçirme kararı aldılar.

Proje kapsamında her üniversite için, meclis başkanı, öğrenciler ve gidilecek üniversiteden mezun olan öğretmenlerden oluşan OKYANUS ÜNİ_TİM isimli ekipler kuruldu.  24 Kasım Öğretmenler günü öncesinde 21 Kasım 2014 Cuma günü bu ekipler üniversiteleri ziyaret edip değerli akademisyenlerin öğretmenler gününü kutluyor olacaklar.

Okyanus Üni_Tim Üniversitelerde!

Eğitim Koordinatörü Ali Gündoğdu öğrencilerin bu projeyle kendilerini çok duygulandırdığını, üniversite yıllarında kendilerine emek veren değerli Akademisyenlerle öğrencilerin buluşacağı günü heyecanla beklediğini ifade etti.

Üniversitelerle ortak yapılacak bu tarz etkinliklerle iletişimlerini daha da güçleneceğini berliten Ali Gündoğdu önümüzdeki aylarda çok farklı çalışmalarla Okyanus Koleji -Üniversite ortak proje alanları yaratmayı hedeflediklerini belirtti.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
19 Kasım 2014, Çarşamba 15:58
Okunma
:
7.663 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
haluk karataş / 19 Kasım 2014, Çarşamba 21:55
Çok güzel bir yaklaşım, ben de bu vesile ile öğretmenlerimin ellerinden öper, ölenlere de yüce Allah'tan rahmet dilerim...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları