Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri'ne Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'ndan Yeşil Bayrak
Okyanus Kolejleri'ne Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'ndan Yeşil Bayrak
  • Paylaş
Eko Okullar Çevre Projesi'ni başarıyla uygulayan Okyanus Kolejleri'nde bu yıl Avcılar, Bahçelievler, Fatih ve Ataşehir Kampüsleri de "Yeşil Bayrak" almaya hak kazandı.

Kampüslerinde öğrencilerine eğitim alanın yanı sıra bir yaşam alanı sunan Okyanus Kolejleri önceki yıllarda elde ettiği Yeşil Bayrak unvanına yenilerini ekledi. Türkiye Eğitim Vakfı tarafından verilen Yeşil Bayrak'ı daha önce Bahçeşehir, Güneşli, Sancaktepe, Beylikdüzü ve Beylikdüzü Anaokulu kampüsünde dalgalandıran Okyanus Kolejleri bu yıl da Avcılar, Bahçelievler, Fatih ve Ataşehir şubelerinin Yeşil Bayrak almaya hak kazanması ile çevre bilinci konusundaki duyarlılığının yeniden ortaya koymuş oldu. 

Okyanus Kolejleri'nde gerçekleştirilen geniş kapsamlı ve uluslararası nitelikli "Eko Okullar Çevre Projesi" çalışmaları, bu yıl tüm kampüslerde ilkokul öğretmenlerinden oluşan koordinasyon ekibi ve görevli ilkokul öğrencileri işbirliği çerçevesinde başarıyla uygulandı. Yıl boyunca belirli bir tema kapsamında okullarda oluşturulan yıllık plan dahilinde yapılan Eko Okul çalışmaları, yıl sonunda denetlemeciler tarafından itinayla incelendi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Yeşil Bayrak ödülü almaya hak kazanan okullar, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki ödül töreninde bir araya gelerek yeşil bayraklarını teslim aldılar. 

 Okyanus'un Yeşil Bayraklı Kampüs Sayısı 9'a Yükseldi

Eko Okul Projesi'ne katılan ilkokullara, yaptıkları doğa dostu çevreci, doğru ve güzel etkinlikler sonrasında 2 yıllık bir çalışmanın sonucu olarak Yeşil Bayrak ödülü verildi.

Daha önceki yıllarda Yeşil Bayrak ödülünü alan şubelerin ardından bu yıl da Avcılar, Bahçelievler, Fatih ve Ataşehir şubeleri de Yeşil Bayrak almaya hak kazanarak Okyanusun yeşil bayraklı kampüs sayısı 10'a yükselmiş oldu. 

İki yıl boyunca özveri ile çalışıp daha güzel, yeşil ve yaşanabilir bir dünya için çaba sarf eden tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Erdem Uzam
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
01 Haziran 2015, Pazartesi 17:28
Okunma
:
5.464 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları