Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri’nde Seçim Heyecanı
Okyanus Kolejleri’nde Seçim Heyecanı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri öğrencileri 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının okul başkanlarını seçmeye hazırlanıyor.

Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlayan Okyanus Öğrencileri okul başkanlarını seçecek. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde 18 Eylül 2014 tarihinde sınıf temsilcilerinin seçimi ile başlayan maraton 30 Eylül 2014 tarihinde okul temsilcilerinin seçilmesi ile son bulacak.  

Öğrenciler seçim heyecanı ile birlikte, yönetime katılma, karar alma ve inisiyatif kullanma, müzakere etme, değerlendirme, uzlaşma becerilerini geliştirme, demokrasi, seçme ve seçilme kavramlarını pekiştirerek öğrenecek.

Söz Öğrencilerde!

Sınıf temsilcileri arasında okul başkanı olmak isteyen adaylar Okul rehberlik birimi ile bir toplantı yaparak adaylığını belirtecek. Okul Başkanı adayı öğrenciler, seçimi kazanabilmek için yapacakları projeleri anlatarak bir birleriyle yarışacak.

Kapalı oy açık sayım sistemi ile gerçekleştirilecek olan seçimde en fazla oy alan aday Okul Başkanı, bir sonraki aday ise Okul Başkan Yardımcısı ilan edilecek. Okul Başkanı ve Yardımcısı sınıf temsilcileri ile beraber Okul Meclisi'ni oluşturarak faaliyetlerine başlayacaklar.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
24 Eylül 2014, Çarşamba 16:08
Okunma
:
26.720 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Nalan AKTAŞ / 29 Eylül 2014, Pazartesi 13:25
Şimdi bu sıralarda Okul Temsilcinizi yani Başkanınızı seçiyorsunuz.Büyüyüp kocaman birer birey olduğunuzda Vatanımızı ve Milletimizi iyi derecede yönetebilecek idarecilerimizi seçme ve seçilme hakkına sahip olacaksınız.Bu seçimde oylama yaparken oy vereceğiniz arkadaşınızın en sevdiğiniz arkadaşınız olması değil,bu işi en iyi yapabilecek arkadaşınız olmasına dikkat ederseniz adaletli bir seçim gerçekleştirmiş olacaksınız.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları