Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri’nde 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın İlk Zili Çaldı
Okyanus Kolejleri’nde 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın İlk Zili Çaldı
  • Paylaş
Bu yıl bünyesine kattığı yeni 5 kampüsle birlikte toplam 20 kampüsü ile 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılına ‘Merhaba’ diyen Okyanus Kolejleri’nde öğrenci ve öğretmenler, yeni eğitim öğretim yılının heyecanını yaşadı.

Türkiye’nin eğitim markası Okyanus Kolejleri’nde yeni eğitim öğretim yılı 28 Eylül 2015 Pazartesi günü başladı. Bayrak töreni ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler sınıflarda yerini alarak yeni eğitim ve öğretim yılına neşeli bir başlangıç yaptılar.

Yaz tatili ile uzun süre boş kalan sınıfları dolduran öğrenciler, okula ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Okyanus Ailesi 5 Yeni Kampüsle Daha Büyüdü

Bünyesine kattığı yeni eğitim ve yaşam alanlarıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan Okyanus Kolejleri, eğitim kalitesini Türkiye'nin dört bir yanına götürmeye devam ediyor.

Geçen yıl bünyesine kattığı Adana ve Tatvan Kampüslerinin yanı sıra bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan Antalya Okyanus Koleji, Ankara Okyanus Koleji, Kemerburgaz Okyanus Koleji, Mimarsinan Okyanus Koleji ve İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde de yeni öğrencilere kavuşmanın sevinci vardı.

Antalya Okyanus'ta Görkemli Açılış

Bu yıl öğrencilerini geleceğe hazırlayamaya başlayan Antalya Okyanus Koleji'nde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk gününde görkemli bir açılış yapıldı. Açılışa; Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Yardımcısı, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Aydın Özdemir gibi isimlerinin yanı sıra birçok iş adamı da katıldı. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Okyanus Kolejleri adına açılış konuşmasını Antalya Okyanus Koleji Müdürü Egemen Alaşehirli ve Okyanus Kolejleri İlköğretim Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Atasever yaptı.

Konyaaltı Kaymakamı Sayın İbrahim Keklik ve Konyaaltı Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'in konuşmalarının ardından ise açılış kurdelesi protokol ile birlikte kesildi.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılına başlayan tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileriz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Eylül 2015, Pazartesi 17:52
Okunma
:
48.112 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları