Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Mezunları Bahçeşehir'de Buluştu
Okyanus Kolejleri Mezunları Bahçeşehir'de Buluştu
  • Paylaş
Türkiye’deki eğitimin marka adı Okyanus Kolejleri’nin mezunları, bir grup gönüllü mezunun organizasyonuyla bir araya geldi.

Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü iç bahçede 7 Şubat 2015 Cumartesi akşamı saat 17.30’da İnci Hazır Yemek tarafından düzenlenen açık büfe kokteyl ile etkinlik başladı.

Geniş bir katılımın olduğu etkinlikte bir araya gelen mezunlar, birbirlerine ve okullarına olan vefalarını gösterme imkanı buldular.

Kübra Kaya ’14 ve Emre Halvacı’nın ‘14 sunuculuğunu yaptığı gecede, Okyanus Kolejleri Lise kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman, Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yegan Lektemur, Lise Müdürleri Mesut Mugan ve Onur Kaşkaya, Okyanus Kolejleri Kurumsal İlişkiler Birimi ve Okyanus Kolejleri idarecileri hazır bulundular.

 “Okyanus Mezunlarına, Okyanus Çatısı Altında Kariyer Fırsatı”

Okyanus Kolejleri Lise kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman gecenin açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Bekir Mazman konuşmasında Okyanus Kolejleri’nin İstanbul’da ve Türkiye genelinde yeni şubeler açarak yeni mezunları Türkiye’ye kazandırmaya devam edeceğini belirtti.

Okyanus Kolejleri’nin nitelikli eğitimi ile mezun olan öğrencilerin üniversite ve iş hayatlarında başarılara imza atmaya devam ettiğini ifade eden Mazman, Okyanus Holding bünyesindeki iş olanaklarının Okyanus Kolejleri mezunlarına açık olduğunu müjdesini de verdi.

 Okyanus Kolejleri mezunları adına Musa Düzen ‘14 gecenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, mezunlar adına bir konuşma gerçekleştirdi.

 Müzik Dinletisi ve Okyanus Mezuniyet Pastası

Gecede Okyanus Koleji öğrencilerinden Enes Kılıçaslan ve Umur Yavuz Türkçe ve İngilizce parçalardan oluşan canlı müzik performansı sergilediler.

Dinleti sonrası, gece için özel olarak hazırlanan Okyanus logosu şeklindeki pasta mezunlarla beraber kesilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

 Sürpriz Hediye Çekilişi

Okyanus mezunları, gecenin sonunda gerçekleşen hediye çekilişi ile unutulmaz bir sürpriz yaşadılar.

Çekiliş sonrasında Okyanus Kolejlerinin şanslı mezunlarından Gizem Tümerdem ‘14 tablet, Özgür Özalkak ‘12 fotoğraf makinası ve Aslı Sena Erdem ‘11 dizüstü bilgisayar kazandılar.

Talihlilere hediyelerini Okyanus Kolejleri Lise kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman takdim etti.

Okyanus Kolejleri mezunlarının buluşması mezunların, eski anılarını, öğretmenlerini ve Okyanus Kolejleri’nde geçirdikleri günleri anıp, bol bol fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.

Mezunlar buluşmasına katılan tüm Okyanus Kolejleri mezunlarına teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Onca UĞURLU
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
07 Şubat 2015, Cumartesi 23:27
Okunma
:
16.680 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları