Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Lise Okul Meclis Başkanları İlk Toplantısında
Okyanus Kolejleri Lise Okul Meclis Başkanları İlk Toplantısında
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri’nin 2014- 2015 Eğitim ve Öğretim yılı Lise Okul Meclis Başkanları toplantısı, 21 Kasım 2014 Cuma günü 10.00’da Fatih Okyanus Koleji’nde yapıldı.

Okyanus Kolejleri’nde uygulanan Yetenek Odaklı Kariyer Gelişim Programı çerçevesinde Yöneticilik Kariyer Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilen "Öğrenci Meclisleri"  ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Okyanus Kolejleri Okul Meclis Başkanları, mentör müdürleri, bölüm başkanları ve rehber öğretmenlerinin katıldığı kurul, Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik’in açılış konuşmasıyla başladı.

“3G: Genç Gönüllüler Grubu”  Kuruluyor

Okul meclis başkanlarının tanışma etkinliğinden sonra Bora Serhat Çelik,  MAPP Kariyer Değerlendirme Analizi ve uygulaması konusunda sunum yaparak başkanlara bilgi verdi.

Okyanus Kolejleri Lise Ana Bölüm Başkanı Ömer Açıkyürek, Okyanus Kolejleri liselerinde uygulanmakta olan Üniversite Hazırlık Programı, YGS ve LYS hizmetlerini ve uygulamalarını başkanlar ile paylaştı.

Okul Meclis başkanları sırasıyla söz alarak görüşlerini ve projelerini paylaştılar.

Fatih Okyanus Koleji Okul Meclis Başkanı Ahmet Ebrar Korkmaz: “3G: Genç Gönüllüler Grubu” adı altında sosyal sorumluluk projelerini yürütecek bir ekip kurulması önerisinde bulundu ve kabul edildi. Kurulacak 3G Grubu önemümüzdeki günlerde önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atacak.

Okul Meclis Başkanları Toplantısı bir sonraki toplantı tarihi belirlenerek tamamlandı. 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
25 Kasım 2014, Salı 17:42
Okunma
:
9.100 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları