Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Lise Öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı'nda
Okyanus Kolejleri Lise Öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı'nda
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Lise öğrenciler Uluslararası Kitap Fuarı’nda kitapların dünyasına yolculuğa çıkarak kitapların yazarları ile buluştu.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 8-16 Kasım 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını kitapseverlere açtı.  Türkiye ve yurt dışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı’na Okyanus Kolejleri lise öğrencileri de ziyarette bulundu.

Kitap okumanın önemini her fırsatta, farklı etkinliklerle vurgulamaya çalışan, bu sonsuz dünyaya öğrencilerini çekmeye çalışan Okyanus Kolejleri, lise öğrencilerine yönelik 11 Kasım 2014 tarihinde Tüyap Kitap Fuarı gezisini düzenledi. Tüm şubelerden farklı öğrenci gruplarıyla düzenlenen bu gezide “Her zevke ve karaktere uygun, kişilerin beklentilerini karşılayabilecek bir kitabın var olduğu, var olan bu kitabın bulunması gerektiği” vurgusunda bulunuldu. Gezi, öğrencilerin ilgi ve meraklarına yönelik kitap alımlarıyla sonlandırıldı.


Haber
:
Abdulkadir Arslan
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Kadri ŞAHİN, Yudum HACIOĞLU
Tarih
:
21 Kasım 2014, Cuma 22:12
Okunma
:
10.124 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları