Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri İlkokullarında Değerler Eğitimi
Okyanus Kolejleri İlkokullarında Değerler Eğitimi
  • Paylaş
Okyanus Koleji İlkokul kademesi Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında “EN DEĞERLİ MEKTUBUM“ çalışmasıyla Aile Sevgisi konusunu 16 Mayıs 2016 tarihinde tüm kampüslerinde işledi.

AİLE OLMANIN ÖNEMİNİ HER GÜN BİLDİK, AMA BUGÜN DİLE GETİRDİK.”

Okyanus Koleji İlkokul kademesi Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında “EN DEĞERLİ MEKTUBUM“ çalışmasıyla Aile Sevgisi konusunu 16 Mayıs 2016 tarihinde tüm kampüslerinde işledi.

Okyanus Koleji İlkokul kademesi  Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Eda Nur Oğuz, “Okyanus Koleji olarak her zaman mutlu ve huzurlu toplumlar için mutlu ve huzurlu aileye sahip olma bilincinde hareket ederek öğrenci, veli, öğretmen ve tüm çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde toplumumuzun en küçük yapı taşı olan aile kavramını yaşıyor, yaşatıyor ve yaşatmaya çalışıyoruz.”

“Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 1993 yılında aldığı bir kararla kutlanan “15 Mayıs Uluslararası Aile Günü ve Hafta’sı tüm Okyanus Kolejleri’nde anlamlı bir etkinlik olarak okullarımızda kutladık.”                                                                          

7 Bin Yürekte,  20 Bin Sevgi Sözcüğü

Etkinlik kapsamında ailelerle işbirliği yaptıkların söyleyen Oğuz, “Aile günü deyince ailesiz bir etkinlik tabi ki düşünülemezdi. Ailelerimiz çocukları için aile kavramının önemine değinen ve çocuklarına olan sevgilerini anlatan mektuplar yazdılar. Ailelerinden gelen mektupları gören öğrencilerimiz önce çok şaşırdı sonrada duygusal anlar yaşadılar. Sınıflarda öğretmenlerimiz aile olma kavramı ile ilgili bilgilendirici konuşmalar yaptılar. Öğrencilerimiz ailelerine olan sevgilerini anlatan en değerli mektuplarını yazdılar ve mektuplarını aileleri ile paylaştılar. 7 bin yürekten 20 bin sevgi sözcüğü aile haftasında dile getirildi. Okyanus Kolejleri olarak etkinliğimize katılan tüm velilerimizin Dünya Aile Gününüzü kurlar, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Siz de ailenize en güzel mesajınızı hemen yazıp, En Değerli Mektubum hashtag’i ile paylaşın.


Haber
:
Eda Nur Oğuz
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
16 Mayıs 2016, Pazartesi 00:00
Okunma
:
22.264 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları