Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 'Bu Benim Eserim'de 12 Projeyle Finalde!
Okyanus Kolejleri 'Bu Benim Eserim'de 12 Projeyle Finalde!
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul öğrencileri, yaptıkları bilimsel çalışmalarla ortaya koydukları toplam 12 projeleri ile Bu Benim Eserim Proje Yarışması Finali'nde yarışmaya hak kazandı.

Okyanus Kolejleri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaokullar arasında düzenlediği en önemli bilimsel proje yarışması olan 'Bu Benim Eserim' proje yarışmasında bu yıl da iddialı olduğunu gösterdi.

Bu Benim Eserim" Proje Yarışması'nda Okyanus Kolejleri’nin araştırmacı öğrencilerinin hazırladığı projeler üç aşamalı eleme sisteminden geçip son aşama olan Bilim Kurulu'ndan da geçerek finalde yarışmaya hak kazandı. Daha önceki elemelerde lider olarak yola devam eden Okyanus Kolejleri projeleri yine liderliğini devam ettirerek 11 proje ile Marmara Bölgesi Finalleri'nde, 1 proje ile de Adana Bölgesi'nde olmak üzere toplam 12 Proje finalde yarışacak.

Projelerin sergileneceği bölge finalleri ise 5-6 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Finale kalan projelere buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
29 Nisan 2015, Çarşamba 16:46
Okunma
:
2.387 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları