Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 4. Sınıfları Ortaokula 1 Yıl Önce Başladı
Okyanus Kolejleri 4. Sınıfları Ortaokula 1 Yıl Önce Başladı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri ortaokul kademesince düzenlenen ‘’Ortaokul Eğitimi ile Erken Tanışma Programı’’ 2015-2016 eğitim öğretim yılında 4.sınıfa devam eden öğrencileri ortaokul eğitimiyle 1 yıl önce tanıştırarak, ortaokula daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı oluyor.

Okyanus Kolejleri ‘’Ortaokul Eğitimi ile Erken Tanışma Programı’’ 2015-2016 eğiitm ve öğretim yılında, Okyanus Kolejleri’nin Türkiye’deki tüm kampüslerinde uygulanacak. 3 Kasım 2015 uygulanmaya başlayan program, 29 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek.

 Ortaokul Öğretmenlerinden Özel İçerikli Dersler

 Erken Tanışma Programı kapsamında öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinden hafta 1 gün olmak üzere tamamı ortaokul branş öğretmenlerinden oluşan öğretmenlerden ayda 4 saat ders alıyorlar.

İçeriği ve amacı özel olan programın, ders materyalleri de özel olarak hazırlandı. Mekan olarak kendi sınıflarını kullanan öğrenciler, Fen Bilimleri dersi için ortaokul laboratuvarlarını kullanıyorlar.

 Okyanus Kolejleri Ortaokul Ana Bölüm Başkanı Sabiha Yılmaz uygulamayla ilgili olarak “Erken Tanışma Programı ile öğrenciler, ortaokula daha kolay uyum sağlayacaklar. Program dahilinde öğrencilere örnek dersler düzenleyerek tanışma ortamı sunduk. Tanışma etkinlikleriyle geçirdiğimiz ilk hafta içerisinde öğrencilerimiz ortaokul derslik-laboratuvarlarını inceleyerek görme imkanı buldular. Derslerine girecek öğretmenlerini daha yakından tanıma fırsatı yakaladılar. Bu program seneye ortaokul olacak 4. Sınıf öğrencilerimize erken bir ‘hoşgeldiniz’dir.” dedi.

 29 Nisan 2016 bitecek program sonunda öğrencilere birer katılım belgesi verilecek.


Haber
:
Sabiha YILMAZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
27 Kasım 2015, Cuma 15:19
Okunma
:
14.816 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları