Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 23. Dünya Enerji Kongresinde
Okyanus Kolejleri 23. Dünya Enerji Kongresinde
  • Paylaş
Öğrencimiz Furkan Taşdelen Başarısını Dünya Enerji Kongresine Taşıdı

23. Dünya Enerji Kongresi bu yıl İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul Kongre merkezinde 9 Ekim Pazar günü başlayan ve 13 Ekim Perşembe günü sona erecek olan Enerji kongresinin ana teması bu yıl “Yeni Ufukları Kucaklamak”.

80 ülkeden 250’nin üzerinde bakan ve üst düzey özel sektör temsilcisinin konuşmacı olarak katıldığı kongreye ayrıca geleceğimizi emanet edeceğimiz bir grup başarılı gençte özel olarak davet edildi.

Bu gençler arasında Okyanus Koleji öğrencilerimizden Furkan Taşdelen de yer almakta. Furkan bu yıl Okyanus kolejinden mezun oldu ve İÜ Dil Bilimleri bölümünde okumaya başladı. Ancak lise eğitimi sırasında yapmış olduğu enerji dalındaki “Acquirement Of Energy From Animal Waste By Means Of Thermo-Chemical Processes” isimli projesiyle uluslararası Aziz Sancar Proje Yarışması ve Tunus I-Fest Proje Yarışmasında elde etmiş olduğu dünya başarıları sayesinde 23. Dünya Enerji kongresine Okyanus Kolejlerini ve projesini temsil etmek üzere seçildi.

Öğrencimizin danışmanı ve Okyanus kolejlerinin proje koordinatörü Duygu Yavuz; “Öğrencilerimiz mezun olsalar bile okulumuzda yapmış oldukları bilimsel çalışmalar ve başarıları onları bırakmıyor. Bizlerde bunun gurunu yaşıyoruz. Öğrencimiz bu kongrede ayrıca başarılı İngilizce sunumu sebebiyle projesini uluslararası protokole sunacak gençlerden biri olarak seçilmiştir.  Bu kongreye katılan devlet büyüklerinin yanı sıra özel bir jüri tarafından gençlerin projeleri değerlendirilerek ödüllendirilecektir. İnanıyoruz ki öğrencimiz Furkan, kongre sonunda yeni bir başarı daha elde ederek Okyanus Kolejlerinin gururu olmaya devam edecektir”  dedi.

 


Haber
:
Fırat TOMBUL
Editör
:
Fırat TOMBUL
Tarih
:
12 Ekim 2016, Çarşamba 12:00
Okunma
:
13.807 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları