Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Yüzme Kulübünden Büyük Başarı
Okyanus Koleji Yüzme Kulübünden Büyük Başarı
  • Paylaş
Yüzme Kulübünden Kıskandıracak Başarı

İstanbul Yüzme Temsilciliğinin 30-31 Temmuz  2016 da düzenlediği 9-10 yaş yüzme yarışlarında Okyanus Koleji Spor Kulübü yüzme takımı sezonu  başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Sporcularımız; Ömer Yusuf Akçura 50 m Sırtüstünde1.lik ile altın, 50 m Kelebekte bronz madalya, Bera Kayra Sarıkaya ise 50m Kelebek, 50m Kurbağalama ve 100m Karışık kategorilerinde 1.lik elde ederek 3 altın madalya sahibi olmuştur.
Efe Yıldırım, Sesil Merev, Yağmur Şahin, Zeynep Gürsoy, İmer Lektemur, Hanzade Saltuk, Halil Üretürk ise yarışlarda derecelerini geliştirerek, müsabakaları başarıyla tamamlamışlardır.

Ömer Yusuf Akçura, Bera Sarıkaya ve Yeşim Adalı kazandıkları başarıyı şu sözlerle dile getirdi:

Ömer Yusuf Akçura :

‘Çok mutluyum. Özellikle birinci olmak harika bir his. Çok güzel bir duygu. Bundan sonra daha çok çalışıp başarımı devam ettirmem lazım. Çünkü bunu tattım. Ama madalya töreninde özellikle altın madalya alırken bacaklarım o kadar titredi ki ayakta zor durdum. Elimde bayrak olmasa herkes titrediğimi fark edebilirdi. Hocamın mutlu olması da beni çok sevindirdi. Çünkü çok çalıştık bu çalışmamızın karşılığını birlikte aldık. Bundan dolayı Yeşim hocama çok teşekkür ediyorum’.

Bera Kayra Sarıkaya :
‘Ben başarımı öğretmenime,kendime ve aileme borçluyum.ailem benim iyi bir sporcu olmam için çaba harcıyor. Öğretmenim antremanlarda yanlışlarımızı söyleyip düzeltmemizi sağlıyor ve biz de elimizden geleni yapıyoruz. Ben sporcu olduğum için şanslıyım ve en iyi sporlardan birini, yüzme sporunu yaptığım için çok mutluyum'.

Antrenör Yeşim Adalı:
‘Bütün sporcularımla ve aldığımız derecelerle gurur duyuyorum. Azimleri, kendine olan inançları, istikrarları ve kaliteli antrenman yaptıkları için başardılar. Daha çok başarılı uzun yıllarımız olacağına inanıyorum. Bu yolda bizimle olan herkese sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum’.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
26 Eylül 2016, Pazartesi 16:45
Okunma
:
16.285 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları