Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışmasında Dünya 1.si!
Okyanus Koleji Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışmasında Dünya 1.si!
  • Paylaş
Okyanus Koleji öğrencimiz Naim Harun Çerkezi ve danışman öğretmeni Mete Doğanay’ın projeleri, Brezilya'da Dünya 1.liği kazandı!

Okyanus Koleji öğrencimiz Naim Harun Çerkezi Brezilya'daki Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışmasında Dünya 1.liğini kazandı.

Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde düzenlenen, Intel-Isef'ten sonra dünyanın en büyük ikinci uluslararası proje yarışması olan 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması 13 ayrı kategoriden oluşuyor ve Brezilya’da bulunan 33 farklı kurum tarafından en değerli projeler ödüllendiriliyorlar.

Bu yıl 21 farklı ülkeden (Brezilya, Arjantin, Bosna Hersek, Kazakistan, Kırgızistan, Şili, Çin, Kolombiya, Danimarka, ABD, Hollanda, Hindistan, Endonezya, İtalya, Meksika, Paraguay, Peru, Portekiz, Tunus, Türkiye ve Uruguay) 800  projenin katılmaya hak kazandığı yarışmada Okyanus Koleji lise öğrencimizin matematik öğretmeni Mete Doğanay danışmanlığında ve Bargem birimimizin koordinatörlüğünde tasarladığı  "Dimensions Being Altered With Vapor" yani "Buharla Değişen Boyutlar" isimli projesi en başarılı proje seçildi.

25-30 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşen, liseli gençlerin ülkelerindeki bilimsel çalışmaları ve kültürlerini paylaştığı yarışmada ülkemizi başarıyla temsil eden Dünya 1.'si, Naim Harun Çerkezi'yi ve danışman öğretmeni Mete Doğanay'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
28 Ekim 2016, Cuma 15:19
Okunma
:
23.414 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Yok / 29 Ekim 2016, Cumartesi 21:28
Çok başarılı bir öğrenci, tebrik ederim.
HAMİT BEKÇİ / 31 Ekim 2016, Pazartesi 14:24
Gurur verici bir başarı, emeği geçen herkesi kutlarım.
Gökay BAKAR / 01 Kasım 2016, Salı 22:43
Ülkemiz ve Okulumuzu gururlandıran bu çalışmada başta Öğrencimiz Naim Harun Çerkez'i, danışman Öğretmeni Mete DOĞANAY'ı ve emeği geçenleri canı yürekten kutlar başarılarının artarak devamını dilerim.
Sağlıcakla,güle güle ülkenize dönmeniz dileğiyle.
Derya Ersoy / 02 Kasım 2016, Çarşamba 16:05
Tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz,,,
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları