Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kampüslerinde Karne ve Madalya Heyecanı
Okyanus Kampüslerinde Karne ve Madalya Heyecanı
  • Paylaş
Okyanus Kampüslerinde öğrenciler karne ve madalyalarını heyecan ve mutlulukla aldı.

Avcılar Okyanus Koleji

Avcılar Okul Öncesi öğrencileri için 28 Ocak 2011 Cuma günü karne şenliği düzenledi. Öğrenciler önce sınıflarını süslediler ve arkadaşlarımızla birlikte kahvaltı yaptılar.

Palyançolar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Son olarak karnelerini alırken minik öğrenciler çok heyecanlı ve mutluydular.

26 Ocak 2011 Çarşamba günü 1. sınıfların madalya alma coşkusu yaşandı. 1. Sınıftaki tüm öğrenciler dönem boyunca sarf ettikleri çabalarının sonucunda bu dönem madalyalarını aldılar. Tüm dönem boyunca gösterdikleri gayret ve başarılarının göstergesi olan madalya alma coşkusu çocuklarımıza heyecan ve mutluluk yaşattı.

1. sınıfların 28 Ocak 2011 Cuma günü almış oldukları ilk karne heyecanı ve madalya coşkusu tüm veliler ile birlikte bu dönem sonunda yaşanmış oldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji

20 Eylül 2010 Pazartesi günü başlayan eğitim maratonu 28 Ocak 2011 Cuma günü yarıyıl tatiliyle kısa soluklu bir ara verdi. I.dönem sonu karnelerini sınıf öğretmenlerinden alan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Güneşli Okyanus Koleji

Güneşli Okul Öncesinde 28 Ocak 2011 Cuma günü karne heyecanı görülmeye değerdi. Öğrencilerin bir dönem boyunca gösterdikleri başarının ödülü olan madalya ve karnelerini alırken ki heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

İlköğretim 1. Sınıf öğrencileri okumaya başladılar. Bunun karşılığında 24 Ocak tarihinde düzenlenen etkinlikle madalyalarını aldılar.

Etkinliğe çocuklarımızın ailesi de katılarak sevinçlerine ve heyecanlarına ortak oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Ocak 2011, Cumartesi 17:19
Okunma
:
9.036 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları