• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Yaz Spor Okulu
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Okyanus İlkokul Öğrencileri 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü Kutladı

Okyanus Koleji İlkokul Kampüslerinin tümünde "Haklarımı Biliyorum" etkinliği ile '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' çoşkuyla kutlandı.

Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi  Hakkında Bilgilendirmeler Yapıldı

Sınıf Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize "Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi" hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Rehberlik birimi tarafından hazırlanan çocuk hakları videoları sınıflarda, konferans salonlarında izletildi. Öğrencilerimiz ana–babanın rolü ve sorumluluğunu, bunun ihmal edildiği durumlarda ise devletin rolü ve sorumluluğunun neler olduğu, yaşama ve gelişme, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişme, eğlence, dinlenme ve kültürel etkinlikler için zamana sahip olma, düşünce ve ifade özgürlüğü, kendileriyle ilgili konularda görüşlerini dile getirme hakkı olduklarını, özel gereksinimleri olan çocukların devlet tarafından korunması haklarının olduklarını öğrendiler. Öğrenciler edindikleri bilgiler doğrultusunda resimler ve pankartlar hazırladılar.

Pankartlar Eşliğinde Yürüyüşler Gerçekleştirildi

Okul başkanları hazırladıkları konuşmalar ile günün anlam ve önemini belirttiler. Öğrencilerimiz hazırladıkları pankartlarla okul içerisinde yürüyüşler gerçekleştirdiler. Şarkılar, sloganlar eşliğinde çocuk haklarının önemini vurguladılar ve haklarına sahip çıktılar.

Çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tüm çocukların daha mutlu olduğu ve korunduğu, her alanda temel çocuk haklarının uygulandığı bir dünya dileriz.

» Haber: Eda Nur Oğuz

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 29 Kasım 2016, Salı 14:05

» Okunma: 5.285 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı