Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Dil Okulları'nda Sosyal Etkinlikler
Okyanus Dil Okulları'nda Sosyal Etkinlikler
  • Paylaş
Okyanus Dil Okulu öğrencileri, İngilizce eğitimini sosyal etkinliklerle harmanlayarak çeşitli aktivite ve gezilere katılıyorlar.

İngilizce bir ders değildir, hayatın ta kendisidir, yabancı dil yaparak-yaşayarak öğrenilen, doğal ve zengin bir süreçtir...

"İngilizce Öğrenmenin En Keyifli Hali" sloganıyla kurulan Okyanus Dil Okulları, klasik bir eğitim anlayışının aksine öğrencilerine sunduğu sosyal etkinliklerle de göz dolduruyor.

Sadece İngilizce eğitimini amaçlamayan, aynı zamanda öğrencilerin sosyal gelişimlerine de önem veren Okyanus Dil Okulları, tüm kampüslerde çeşitli aktiviteler ve geziler düzenliyor.

Snowpark'ta Kar Keyfi

Bahçeşehir Okyanus Dil Okulu öğrencileri, 19 Nisan 2014 Cumartesi günü öğretmenleri ile birlikte Torium AVM'de bulunan Snowpark'a gittiler.

Karın keyfini çıkaran öğrenciler Snowpark'ta hem kaydıraklarda Snowtube (Kızak) yaptılar, hem kartopu oynadılar. Daha sonra okula dönerek İngilizce dersini neşe içinde yaptılar.

Güneşli Okyanus Dil Okulu öğrencileri de 19 Nisan 2014 Cumartesi günü derslerden önce okulda yapılan Satranç Turnuvası'nı izlediler.

20 Nisan 2014 Pazar günü ise ders bittikten sonra film gösterimini izleyerek eğlenceli dakikalar geçirdiler.


Önce Kahvaltı, Sonra Spor

Halkalı Okyanus Dil Okulu öğrencileri ise, 20 Nisan 2014 Pazar günü 9.30-10.30 saatleri arasında derse başlamadan önce getirdikleri ev yapımı pasta, börek ve kahvaltılıkları paylaşarak büyük bir aile olma duygusunu yaşadılar.

Hep birlikte kahvaltı yapan öğrenciler, kahvaltı sonrası futbol ve basketbol oynayarak stres attılar.



Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Nisan 2014, Salı 13:04
Okunma
:
1.449 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları