Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Bursluluk Sınavı Türkiye Genelinde Yapıldı
Okyanus Bursluluk Sınavı Türkiye Genelinde Yapıldı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bursluluk Sınavı’nda öğrenciler Okyanus eğitim kalitesinden burslu yararlanmak için birbiriyle yarıştı. 23 bin öğrencinin başvurduğu sınav Türkiye'de rekor bir katılımla gerçekleşti. Bursluluk sınavı Okyanus Kolejleri eğitiminden faydalanmak isteyen öğrencilere fırsat tanıyacak.

Eğitimin Türkiye Markası Okyanus Kolejleri’nde her yıl gerçekleştirilen bursluluk sınavına bu yıl da 4. Sınıf ile 10. Sınıf arasında okuyan öğrenciler tarafından yoğun katılım sağlandı.  

Okyanus Kolejleri İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Tatvan kampüslerinde 19 Aralık 2015 tarihinde üç seans halinde gerçekleştirilen sınav, veli ve öğrencilerin yoğun katılımına sahne oldu.

"23 Bin Başvuru  ve % 80  Katılım Sağlandı."

Her yıl büyük bir ilgi gören Okyanus Kolejleri Bursluluk Sınavı'na bu yıl da büyük ilgi vardı. 23 bin öğrencinin başvuru yaptığı sınavda, katılmda rekor düzeyine ulaştı. Yoğun katılımdan dolayı bazı kampüslerde ek sınıflar açıldı.

Sınavla ilgili olarak Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademesi Genel Müdür Yardımcısı Adnan Ünsal "Okyanus Kolejleri Bursluluk Sınavı'na Türk halkının ilgisi her gün katlanarak artmaktadır. 23 bine yakın başvurunun alındığı sınava, %80 katılım sağlanmıştır. Gerek eğitim ve öğretmen kalitemiz, gerekse eğitim modelimiz ile Okyanus Kolejleri farkını kampüslerimizin yer aldığı her ilde öğrencilerimize yaşatacağız. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi. 

"Mevcut Kampüslerimize Ek Olarak Yeni Okullar Eklememiz Gerekecek."

Okyanus Kolejleri Lise Kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman "Okyanus Kolejleri'ne gösterilen teveccühten dolayı teşekkürlerimi sunarım. Hayatımızdan çıkaramadığımız bu sınavların neticesi ne olursa olsun, yılmadan, yorulmadan başarılı ve mutlu olabilmek için çok çalışacağız. Bu uğurda göstereceğiniz çabada ömür boyu başarılar dilerim. Bu sınav neticesinde sevinçle görmüş olduk ki, Okyanus Kolejli olmak isteyen binlerce öğrencimize, mevcut kampüslerimize ek olarak yeni okullar eklememiz gerekecek. Bizler de bu çabamızı ortaya koyarak daha çok öğrencimizin Okyanus Kolejleri kalitesine ulaşması için çalışacağız." dedi

Sonuçlar 26 Aralık'ta İnternetten Duyurulacak

En son bilgiye göre Okyanus Bursluluk Sınavı sonuçları 26 Aralık 2015 tarihinde Okyanus Kolejleri web sitesinde duyurulacak. Veliler T.C Kimlik No girişi ile öğrencilerinin sınav sonuçlarına ulaşabilecekler.

Türkiye çapında verdiği nitelikli eğitimi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında açtığı kampüslerle Tatvan, Adana, Beykent, Kemerburgaz, Mimarsinan'a taşıyan Okyanus Kolejleri  tüm kampüsleri için olduğu gibi Bursa Nilüfer ve Ankara Eryaman Kampüsleri için de ön kayıt almaya başladı.

      

Haber
:
Onca UĞURLU
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
21 Aralık 2015, Pazartesi 14:29
Okunma
:
65.802 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Ayşe Aytaç Yanar / 29 Aralık 2014, Pazartesi 22:02
Başarılı bir organizasyondu teşekkür ederim.
Süreyya Bozağaç / 21 Aralık 2015, Pazartesi 18:43
çok güzel ağırladınız. teşekkürler
Adem TOSUN / 23 Aralık 2015, Çarşamba 19:02
Ankara İncek Okyanus Koleji'ne teşekkürler. Güleryüzlü sıcak karşılamanız ve ikramlarınız beni ve ailemi çok mutlu etti.
Muazzez YIlmaz / 24 Aralık 2015, Perşembe 13:14
Oğlum Ege Mert İstanbul Ataşehir de girdi sınava.
Öğrencilerin okul girişinde velilerin Görevlilere yoğun sorulara rağmen kibarca cevap vermeleri ve yardım etme çabaları, ve Öğretmenlerin sınav sonunda öğrencilerin yoğun çıkış a rağmen çocuklara davranış şekli ilgi ve alakaları çok Mükemmeldi, çok hoşumuza gitti.
Okyanus Kolejli olmak gerçekten büyük şans ve ayrıcalık umarım bizde bu büyük ailenin ferdi oluruz. oğlum için büyük mutluluk duyarım.
arda inanç / 24 Aralık 2015, Perşembe 18:37
çok güzel ağırladınız teşskkürler ve cok iyisiniz
Cenk Işılay / 24 Aralık 2015, Perşembe 20:48
Çok yoğun bir ilgi vardı, tüm kaynaklarımızı ve enerjimizi harcayarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya çalışıyoruz. Görünen o ki, bu gün gelinen noktada toplumumuzdaki en ciddi ve en büyük kaygı, çocuklarımızın geleceğinin doğru bir şekilde belirlenmesi ... Yavrularımızın emeklerinin en güzel şekli ile karşılığını bulması ümidi ile ...
Nilüfer Korkmaz / 25 Aralık 2015, Cuma 11:39
Kızım Defne sınava Ataşehir'de girdi. Okyanus çalışanlarının hem güleryüzlü oluşu, hem de giriş ve çıkışta güvenliğe çok dikkat etmeleri beni çok memnun etti. Çok teşekkür ederiz...
NESRULLAH KAPLAN / 25 Aralık 2015, Cuma 11:47
Tatvan okyanus koleji çok başarılı bir şekilde sınavı uyguladı. Yolunuz açık olsun sizinle daha parlak geleceğe.......
derya konuksever / 25 Aralık 2015, Cuma 15:27
İlgi, alaka çok güzel mükemmelsiniz.
Didem Çakır / 25 Aralık 2015, Cuma 17:11
Kızım Sancaktepe şubenizde sinava girdi. Çok memnun kaldik. Teşekkür ederim
Nilgün DEMİRÇİVİ / 25 Aralık 2015, Cuma 18:31
Oğlum Kemerburgaz kampüsünde sınava girdi.
Yoğun kalabalığa rağmen, Okyanus çalışanlarının nazik ve candan yaklaşımı çok güzeldi.
Oğlum adına bu büyük aileye katılmak bizi çok mutlu eder. Teşekkür ederiz.
Samed arda boydak / 25 Aralık 2015, Cuma 19:29
Çok güzel bir okul.
Tülin Kurtuluş / 25 Aralık 2015, Cuma 22:15
Halkalı okyanusta kızım sınava gırdı sıcak bır şekılde agırlandık herkes elınden gelenın en ıyısını yaptı teşekkur ederım sıkılmadan sıcacık ortamda bekledık çocuklarımızı ve çaylarımızı yudumladık inşallah kazanır kızım ıyı çalışmalar
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları