Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Bayan Tenis Takımı Türkiye'ye Dünya 2.liği İle Döndü
Okyanus Bayan Tenis Takımı Türkiye'ye Dünya 2.liği İle Döndü
  • Paylaş
Katar'da 8-14 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Okullar Arası Dünya Tenis Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı 15 Mart 2015 Pazar günü saat 17.30'da yurda döndüler.

İki yılda bir düzenlenen Dünya Tenis Şampiyonası'nda, Türkiye'ye Dünya 2.liği gururunu yaşatan Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı sporcuları Müge Topsel, Berfu Cengiz, Melis Bayraktaroğlu, İrem Soylu, Ege Tomey, Yağmur Akdemir, Erem Akyurt, Ebru Zeynep Yazgan, Antrenör Hakan Cengiz, Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz ve beden eğitimi öğretmeni Miray Arı, Türkiye'ye Gümüş Madalya ile döndüler.           

Dünya 2.lerine Coşkulu Karşılama

Okyanus Kolejleri yönetici ve öğretmenleri Dünya 2.lerini Sabiha Gökçen Havalimanı'nda büyük bir heyecanla beklediler. Türk Bayrağı ve Okyanus Kolejleri Bayrakları ile karşılanan sporcular, Türkiye'ye derece getirmenin mutluluğu içerisindeydi.

"Ruhumuz Hep Katar'daydı"

 Dünya 2.lerini havalimanında karşılayan Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman,"Öğrencilerimiz bizi ilk olarak İstanbul Şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonluğu yaşatarak mutlu ettiler. Türkiye Şampiyonluğu ile yaşadığımızı mutluluk tarif edilemezdi. Onları Türkiye'yi temsilen Katar'a gönderirken, o duyguyu yerinde yaşamayı çok isterdik. Uzak olmamıza rağmen aldıkları güzel sonuçlarla belki bedenimizi değil ama bütün ruhumuzu Katar'a götürdüler. Dünya 2.si olarak, Türkiye tenis tarihinde önemli bir sonuç elde edip bizlere yaşattıkları mutluluktan dolayı hepsine teker teker teşekkür ediyoruz. Şuanda da heyecanla Dünya 2.si takımımızı karşılamak için bekliyoruz. Bunun heyecanı içerisindeyiz." dedi.

Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı'nı Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı (Lise) Bekir Mazman, Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Müdür Yardımcısı Serkan Canseven, Sancaktepe Okyanus Koleji Kurumsal Satış Müdürü Muhammet Yıldırım, Ataşehir Okyanus Koleji Lise Müdür Yardımcısı Mustafa Emici, Sancaktape Okyanus Koleji Müdürü Kenan Çolak, Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Serhat Ünsal, Okyanus Kolejleri Kurumsal İletişim Birimi'nden Arzu Uğurlu ve sporcuların velileri havalimanında karşıladılar.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
16 Mart 2015, Pazartesi 15:54
Okunma
:
2.543 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Erdem Üzam / 17 Mart 2015, Salı 19:57
Gururumuz oldunuz. Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları