Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Yıldızlar, Gezegenler ve Gökkuşağı Grubu Fastrackids Dersinde
Okul Öncesi Yıldızlar, Gezegenler ve Gökkuşağı Grubu Fastrackids Dersinde
  • Paylaş
Fastrackids Dersimizde Nisan Ayı İtibari ile Başlamış Olduğumuz Teknoloji Konumuzun İlk Dört Haftasını Tamamladık.

Fastrackids sayesinde, teknoloji ile ilgili oldukça güzel bilgiler öğrendik. Öncelikle teknolojinin ne demek olduğunu, teknolojinin ana kaynağının elektrik olduğunu, teknolojinin hayatımızda kolaylaştırdığı noktaları öğrendikten sonra, günlük hayatımızda kullandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran teknolojik alet ve icatları öğrendik.

Akıllı tahtamız ve Fastrackids dersimiz sayesinde, öğrendiklerimizi pekiştirmek ve uygulamalı öğrenmek için teknoloji temalı çeşitli deneyler ve gözlemler yaptık. Daha sonra bir alt başlık olan 'Tıp Teknolojisi' ile sağlığımızı korumak ve düzeltmek amaçlı doktorların ve insanların kullandığı tıbbi teknolojik aletleri gözlemleyerek, teknolojinin sadece elektrikten ibaret olmadığını ve sağlığımız dahil yaşamımızın her alanında teknolojiyi doğru kullandığımız sürece hayatımızın keyifli bir şekilde devam edeceğini öğrenmiş olduk.

Akıllı tahtalarımızdan yaptığımız dersler sonrası, dosyalarımızda bulunan faaliyetleri tamamlayarak da oldukça keyifli dersler ve Fastrackids sayesinde teknolojinin bilincinde, nasıl kullanılması gerektiğinin öğrenen birer Fastrackids öğrencisi olduk.


Haber
:
Nurdan AK
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Nurdan AK
Tarih
:
29 Nisan 2016, Cuma 15:34
Okunma
:
1.660 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları