Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Kademesi 1.Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Okul Öncesi Kademesi 1.Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
  • Paylaş
Veliler Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Kademesi 1.Veli Bilgilendirme toplantısı tüm kampüslerimizde 1 Ekim Cumartesi günü değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sınıf öğretmenlerimizin ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; nasıl bir sürecin bizleri beklediği, eğitim programımız, içeriklerimiz, eğitim akışımız, kulüplerimiz hakkında bilgi aktarımı yapıldı. Sınıflara giren branş öğretmenleri tüm yıl boyunca yapacakları çalışmalardan örnekler vererek velilerimizin sorularını cevapladılar. Genel toplantı sonrası sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile bireysel görüşme yapabilme olanağı bulan velilerimiz böylece süreç ve dersler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olma ve değerlendirme yapma fırsatı buldular.

Okul Öncesi Rehberlik birimi ise dönem boyunca yapacağı çalışmaları paylaştı. Önümüzdeki aylarda her öğrenci grubu için yapılacak test/envanter bilgisini, yapılma zamanı ve bu çalışmalarla ilgili gerçekleştirilecek geri dönüşler ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Ayrıca bireysel öğrenci görüşmeleri ve ebeveyn görüşmelerinin nasıl yürütüleceği bilgisi aktarıldı.

Tüm Okyanus Koleji okul öncesi velilerine veli toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
03 Ekim 2016, Pazartesi 17:37
Okunma
:
26.139 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları