Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Monami Resim Yarışması'nda Okyanuslu Şevval Ünsal Türkiye 1.si
Monami Resim Yarışması'nda Okyanuslu Şevval Ünsal Türkiye 1.si
  • Paylaş
Her yıl Monami pastel boya markasının geleneksel olarak düzenlediği Türkiye çapında "Çocuk ve Çevre’’ konulu resim yarışmasında birinciliği her yıl olduğu gibi yine Okyanus Kolejleri aldı.

Monami Resim Yarışması'nda 7 yıldır 14 yaş grubunda birincilik bayrağını taşıyan Okyanus Kolejleri, bu yıl da birincilik elde ederek başarı geleneğini sürdürdü.

Bu yıl yapılan Monami Resim Yarışması'na Türkiye çapında 75.000 resim katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Bahçeşehir Okyanus Koleji  8. sınıf  öğrencisi  Şevval Ünsal 14 yaş grubunda Türkiye 1.si oldu.

Okyanus Kolejleri Görsel Sanatlar  Bölüm Başkanı Zerrin Şen, " Öğrencimiz iki yıldır sanatsal kulüp de resim yeteneğinde hafta da iki saat resim eğitimi ayrıca almaktadır. Yetenek merkezli tek okul olan Okyanus Kolejlerinin  ne kadar doğru  eğitim verdiğini ortaya çıkan sonuçlarda görmekteyiz. Yetenekli öğrencimizin gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum." diyerek Şevval Ünsal'ı tebrik etti.

"Dünyamız Bize Miras Değil Emanettir.’’

Okyanuslu Şevval Ünsal Türkiye 1.liğini elde ettiği resmi şu sözlerle ifade etti: ''Bu çalışmamda, şehirleşme ve çevre kirliliği gibi birçok sebeple yok olan doğamızın bize ve gelecek nesillere emanet olduğunun bilincinde olarak; doğayı korumak ve kurtarmak için hala geç olmadığını, özellikle suyun ve toprağın canlılar için ne kadar önemli olduğunu ve korunması gerektiğini vurgulamak istedim. Dünyamız bize miras değil emanettir.'' dedi.

Türkiye 1.si olan Şevval Ünsal'ı danışman öğretmeni Zerrin Şen'i  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Zerrin ŞEN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
08 Nisan 2016, Cuma 09:14
Okunma
:
10.347 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları