Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus'ta 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının İlk Zili Çaldı
Mavişehir Okyanus'ta 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının İlk Zili Çaldı
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde düzenlenen “İlköğretim Haftası Kutlama ve Açılış Programı” eğlenceli ve heyecanlı görüntülere sahne oldu.

İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde 28 Eylül 2015 tarihinde Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesinde öğrenim gören 500 öğrenci yeni eğitim öğretim yılına düzenlenen açılış töreni ile “Merhaba” dedi.

Okul bahçesinde düzenlenen ve sunuculuğunu İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Edebiyat Öğretmeni Meryem Yücesoy’un yaptığı açılış programı İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. İzmir Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Müdürü Filiz Boztoprak'ın yaptığı açılış konuşmasında yeni dönemde tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Programda İzmir Mavişehir Okyanus Koleji 3-A Sınıfından Eylül Naz Turan ve 4-A Sınıfından Tuna Aydın’ın okuduğu “İlköğretim” adlı şiir büyük ilgi gördü.

İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Sosyal Bilgiler Öğretmeni Esra Çayhan ise yaptığı ilk ders konuşmasında: “Sizler okulumuzda kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, çağdaş, bilgili, Atatürkçü, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı gençler olarak  yetişeceksiniz.” diyerek amaçlarımıza ulaşmak için ihtiyacımız olan tek şeyin çalışmak olduğunu vurguladı.

Son olarak sahneye çıkan 1. sınıf öğrencilerinden oluşan koro, seslendirdiği şarkılarla büyük alkış aldı ve 7. sınıf öğrencisi Melike Korkmaz’ın kendi yazdığı “Okuluma Başlarken” adlı şiirin ardından çalan ilk ders ziliyle beraber öğretmen ve öğrenciler sınıftaki yerlerini aldı. 

 


Haber
:
Eda Yıldırım
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nilay Göktaş
Tarih
:
29 Eylül 2015, Salı 14:11
Okunma
:
4.811 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları