Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus Ortaokulu İlk Mezunlarını Vermenin Gururunu Yaşadı
Mavişehir Okyanus Ortaokulu İlk Mezunlarını Vermenin Gururunu Yaşadı
  • Paylaş
16 Haziran 2016 Perşembe günü Mavişehir Okyanus Koleji, konferans salonunda düzenlenen törenle ortaokul öğrencilerini mezun etti.

Okyanus Kolejlerinin İzmir’deki ilk kampüsü olarak, Mavişehir’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçen Mavişehir Okyanus Koleji, ilk mezunlarını coşku dolu bir törenle verdi. Tören Türk büyükleri ve şehit olan öğretmenlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve ardından okunan İstiklâl Marşı ile başladı. En dikkat çekici özellikleriyle sahneye davet edilen öğrenciler, mezuniyet belgelerini ve andaçlarını danışman öğretmenlerinden aldılar. Ardından kürsüye gelen Ortaokul Müdürü Zeynep Soydam: ” Bir eğitim kurumunun övünebileceği tek ürünü, en önemli emeli, etrafını aydınlatan fikirlere sahip bireyler yetiştirebilmektir. Mezun olarak sizleri uğurlarken bizler de bu gururu yaşıyoruz. Hem kendi geleceğinizi hem de ülkemizin geleceğini aydınlatacağınıza dair inancım tamdır." ifadeleriyle mezun olan öğrencilerine seslendi.

Duygusal anların yaşandığı törende, bayrak-flama teslimi yapılarak gelecek nesillerin de aynı coşku ve heyecanı Okyanus Kolejleri bünyesinde yaşaması temennisinde bulunuldu. Sınıf başkanlarının ve Ortaokul Müdürü Zeynep Soydam’ın mezuniyet pastasını kesmesinin ardından, okul birincisinin açıklanması ve yaş kütüğüne plaket çakılmasıyla devam eden törende öğrenciler mezuniyet sevincini kep atarak yaşadılar.

Kep töreninin ardından Mavişehir Sports International’da öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımıyla lezzetli bir akşam yemeğinin ardından, öğrenciler kendileri için özel olarak hazırlanan müziklerle keyif dolu unutulmaz bir gece geçirdiler.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
24 Haziran 2016, Cuma 14:37
Okunma
:
1.900 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları