Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Linkedin ile İşbirliği Gerçekleştiren İlk Kolej, Okyanus Koleji Oldu.
Linkedin ile İşbirliği Gerçekleştiren İlk Kolej, Okyanus Koleji Oldu.
  • Paylaş
Linkedin ile işbirliği gerçekleştiren ilk kolej, Okyanus Koleji oldu.

Okyanus Kolejleri, Linkedin ile bir ilke imza atarak, liseli gençlerin kariyer planlamasına destek veriyor. 

Kariyer Odaklı Yetenek Gelişimi Modeliyle eğitim-öğretimde fark oluşturan Okyanus Kolejleri profesyonel iş dünyasının global bir insan kaynakları markası olan Linkedin ile gençlerin kariyer gelişimi için bir araya geldi. Kariyer planlama konusunda uzmanlaşmış bulunan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğretmenleri, Linkedin Avrupa (İrlanda) Ofisi yöneticileriyle, uluslararası deneyime sahip eğitmenlerle bir araya geldi. 

Linkedin Türkiye Bölge Müdürü Orçun Fıstık, Okyanus Kolejleriyle yürütülen projenin bu ayağının ilk adımı, öğrencilerin kariyer danışmanlığını yapan okul rehber öğretmenleriyle atıldı. İkinci adım ise Kariyer Kulüp Temsilcileri ve okul öğrenci meclisleriyle olacak. Bu lise öğrencileriyle ,kariyer konusunda yapılan bir ilk." diye konuştu.

Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik ise "Öğrencilerimizin hayalini kurdukları gelecek hayalini gerçekleştirme süreci olan lise yıllarında, onlara sunulan rehberlik hizmetlerinin sistem yaklaşımıyla bir etki oluşturacaktır. Kariyere odaklanmış bir kurumuz. Öğrencilerimize, onlar için en iyi üniversite programlarına  hazırlamak, hedeflerine motive etmek, yol haritası oluşturmaları için Linkedin projemizde olduğu gibi, bu tür gelişim fırsatlarıyla rehberlik ediyoruz.


Haber
:
İbrahim Aslan
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
21 Eylül 2017, Perşembe 15:05
Okunma
:
2.960 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Taner Soyugenc / 24 Nisan 2018, Salı 17:28
Çok guzel bir girişim ve çalışma. Kutlarım.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları