• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Kitaplarımızı Değiştirdik Paylaşmayı Öğrendik Dostluğumuzu Pekiştirdik

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
    Değerler Eğitimi Çalışmaları Devam Ediyor

Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak, Dünya Kitap Haftasında kitap paydaşlığı sağlamak, paylaşımın önemini vurgulamak, eğlenerek okuma ve paylaşım sağlamak amacıyla Nisan ayı değerler eğitimi çalışmalarında paylaşma değeri sınıflarımızda işlenmiştir.

Paylaşma değeri ile ilgili sınıf öğretmenlerimiz sınıflarda bilgilendirmeler yapmışlardır. Bilgi paylaşmanın, yardım paylaşmanın, dostluk paylaşmanın değeri üzerine öğrenciler ile konuşularak interaktif çalışmalar gerçekleştirilmiştir. 23 Nisan Dünya Kitap Haftası kapsamında her öğrenci okuduğu bir kitabını bir arkadaşı ile paylaşmıştır.

Kitap değişimi yapan öğrenciler aldıkları kitapları okumuşlar ve arkadaşlarına iade ederken en sevdikleri bölümlerin resimlerini çizerek teşekkür etmişlerdir.

» Haber: Eda Nur OĞUZ

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, Cuma 17:59

» Okunma: 1.877 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı