Okyanus'tan Dünya Birinciliği

Kesirler Sokağı'nda Eğlenceli Matematik

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Sancaktepe Okyanus Koleji 1-A ve 1-B Sınıfı öğrencileri, Matematik Dersi'ndeki "Kesirler" konusunu okulda oluşturdukları "Kesirler Sokağı"nda hayata geçirdiler.

Okyanus Koleji'nde Matematik Dersi miniklere eğlenceli etkinliklerle sevdiriliyor...

Sancaktepe Okyanus Koleji 1-A ve 1-B Sınıfı öğrencileri, 18 Nisan 2013 Perşembe günü bütün okula görsel bir matematik şöleni sundular.

Oluşturulan "Kesirler Sokağı"nda hayatın içinde kullanılan kesir terimleri panolarda yer alırken; her öğrencinin getirdiği pasta, çikolata, kek, portakal gibi yiyecekler kesilerek, yarım, çeyrek, bütün kavramları öğrenildi.

Bu etkinlik sayesinde öğrenciler kesir kavramını uygulamalı olarak öğrenip, keyifli dakikalar geçirdiler.

» Haber: Esra TİRYAKİ ÇELEBİ

» Editör: Esra TİRYAKİ ÇELEBİ

» Ekleme Tarihi: 20 Nisan 2013, Cumartesi 11:02

» Okunma: 915 defa okunmuş

» Web Ofis İrtibat: 0212 605 06 10

Sosyal Medyada Paylaşın
Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
Esenkent - İSTANBUL
Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.
Galaksi Reklam Ajansı