Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kemerburgaz Okyanus Lise Öğrencileri Futbol Turnuvasında
Kemerburgaz Okyanus Lise Öğrencileri Futbol Turnuvasında
  • Paylaş
Futbol ve Eğlence Bir Arada.

Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi'nin öğrencileri 22.04.2016 cuma günü, Lise kademesi Rehber Öğretmeni Barış Abi tarafından düzenlenen ‘’Lise Kademesi Futbol Turnuvası’’ keyifli dakikalara sahne oldu.

6 kişiden oluşan 4 takım, kendi aralarında eşleşerek 30 ‘ar dakikadan toplamda 3 maç yaptılar. Maçların sonunda turnuvayı kazanan takım madalya ile ödüllendirilirken, tüm oyuncular için maç sonunda  "tatlı" bir sürpriz vardı. Bir turnuva geleneği olarak öğrencilere dağıtılan baklavalar, turnuvada herkes için yüz güldüren karelere sahnelere sebep oldu.

 Takımlar ‘’Ok’’, ‘’ u’’, ‘’ yan’’ ,‘’us’’ isimleriyle sahada yerlerini alırken, maç sonunda hocalarında bulunduğu bir allstar gösteri maçı yapıldı. Kız öğrenciler ise saha kenarında arkadaşlarına destek oldu.

Öğrencilerin takım olarak hareket etmeyi, bir arada mücadele edebilmeyi ve bunu yaparken birbirlerine saygı duymanın önemini kavradıkları bu etkinlikte, 9. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm lise kademesinin kaynaşmasına yönelik önemli bir adım atıldı.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Barış Abi
Tarih
:
25 Nisan 2016, Pazartesi 14:16
Okunma
:
1.665 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları