Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kemerburgaz Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Grubu Hayvanların İngilizce Ve Türkçelerini Öğreniyor
Kemerburgaz Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Grubu Hayvanların İngilizce Ve Türkçelerini Öğreniyor
  • Paylaş
12.02.2016 Cuma günü Çiçekler sınıfı Miss Özge ve Nursena Öğretmen rehberliğinde bu haftanın plan işleyişine uygun bir şekilde çiftlikte yaşayan ve çiftlikte yaşamayan hayvanları öğrendiler.

12.02.2016 Cuma günü Çiçekler sınıfı Miss Özge ve Nursena Öğretmen rehberliğinde bu haftanın plan işleyişine uygun bir şekilde çiftlikte yaşayan ve çiftlikte yaşamayan hayvanları öğrendiler. İngilizce dersimizin Bilingual konusu olan Farm Animals konumuzun içerisinde bulunan;  İnek (Cow), Ördek (Duck), Kelebek (Butterfly)  bunları çiçekler sınıfı yaptıkları etkinliklerle pekiştirdiler.  Renkli parmak boyaları ile kendi hayallerinde ki ördekleri etkinliğe çevirdiler. El işi kâğıtlarını kullanarak yırtma yapıştırma tekniği ile inek resmini tamamladılar. Artık materyal olan Tuvalet Kâğıdı Rulolarını parmak boyasının bütün renklerini karıştırarak boyadılar. 1 gün kurumasını bekledikten sonra Nursena öğretmen rehberliğinde kuruyan rulolar kelebeğe dönüştürüldü. Her çocuğun kendisinin oluşturduğu bir kelebeği oldu. Etkinlikler ile öğrenilenler pekiştirildi. Küçük kaslarımızın gelişimi desteklendi. Çiçekler sınıfı bu hafta Eğitim-Öğretim başlangıcı olan 2. Dönem e çok güzel, keyifli ve eğlenceli bir başlangıç yaptı.

 

 


Haber
:
Nursena Çevik
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Nursena Çevik
Tarih
:
12 Şubat 2016, Cuma 16:11
Okunma
:
1.282 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları