Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kemerburgaz Okyanus Koleji'nde Geleneksel Münazara Günleri Şenliği
Kemerburgaz Okyanus Koleji'nde Geleneksel Münazara Günleri Şenliği
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji’nde 24 Kasım 2015 Salı günü Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde 9-A ve 9-B sınıfı öğrencileri "Çocuk Eğitiminde Çevre mi, Yoksa Aile mi Etkilidir?" konusu tartıştı.

Kemerburgaz  Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 24 Kasım 2015 Salı günü Edebiyat zümresi etkinlikleri kapsamında yapılan Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde, 9-A ve 9-B sınıfı öğrencileri, "Çocuk Eğitiminde Çevre mi Etkili Yoksa Aile mi Etkilidir?" konusunu tartıştı. Öğrenciler görüşlerini jüri üyeleri önünde tanık gösterme, benzetme ve görsel öğelerden yararlanarak ispatlamaya çalıştı.

Jüri üyelerinin; mücadelenin çok zorlu geçtiğini, kazanan tarafın da kaybeden tarafın da konularını çok iyi savunduklarını belirttiği yarışmayı, "Çocuk Eğitiminde Çevre Etkilidir" görüşünü savunan 9- A sınıfı öğrencileri kazandı.

Münazaralar, öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine, kendine güvenen, çabuk düşünüp karar verebilen, hazır cevap öğrencilerin ön plana çıkmasını sağlıyor.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Birgül Yumuk
Tarih
:
28 Kasım 2015, Cumartesi 22:46
Okunma
:
1.912 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları