Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İşlematik Yarışması'nın Kazananları Belli Oldu
İşlematik Yarışması'nın Kazananları Belli Oldu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde Ocak ayında başlayan İşlematik Yarışması'nda finale kalan öğrenciler 10 Haziran 2015 tarihinde birincilik için yarıştılar.

Okyanus Kolejleri Lise öğrencileri, yetenek odaklı kariyer gelişim programı çerçevesinde, işlem konusunda pratik ve hız kazanmalarını sağlamak için gerçekleştirilen İşlematik Yarışması'nda ilk olarak finale kalmak için kendi kampüslerinde mücadele ettiler. Kampüslerinde birincilik elde ederek finale kalma başarısı gösteren öğrenciler 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde şampiyonluk için ter döktüler. 

Rastgele seçilen 6 sayıyı kullanarak dört işlem yoluyla hedef sayıya ulaşmaya çalışan öğrenciler her soruyu en fazla iki dakikada yapmaya çalıştılar. 10 soru sonunda grupların arasında puan değerlendirilmesi ile final şampiyonları belirlendi. Yarışma sonunda Güneşli Okyanus Koleji'nden İlhami Sinen öğretmeninin çalıştırdığı Berrin Eftalya Şahan ve Fatih Çoşkunpınar aldıkları 650 puan ile İşlematik Yarışması'nın şampiyonu oldular.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
15 Haziran 2015, Pazartesi 11:29
Okunma
:
6.172 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları