Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | INSPO 2015'te 1. Gün
INSPO 2015'te 1. Gün
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) birimi tarafından düzenlenen INSPO 2015, ulusal ve uluslararası katılımcılara 360 derece İstanbul Turu ile "Hoş Geldiniz" dedi.

INSPO 2015 ile; bilim ve teknoloji ışığında proje üreten, değişime ve gelişime açık, sorgulayan, araştırmayı temel ilke edinen 11 farklı ülkeden ve farklı şehirden gençler ve öğretmenler Okyanus Kolejleri'nde bir araya geldi.

İlk Durak Kuş Bakışı İstanbul 

Bugün İstanbul’a gelen katılımcılar karşılanıp otellerine yerleştikten sonra INSPO Proje Komitesi eşliğinde İstanbul'u 360 derece kuş bakışı izlemek için Sapphire Seyir Terası'na doğru yola çıktılar. Levent'te bulunan Sapphire'da gruplar halinde İstanbul'u seyretme imkanı bulan katılımcılar gördükleri manzara karşısında hayranlıklarını ifade ettiler ve bol bol resim çekerek günü ölümsüzleştirdiler.

Helikopterle İstanbul Turu

Sapphire Seyir Terası’nda İstanbul’u kuş bakışı izlemenin keyfini çıkaran öğrenciler, Skyride Simülasyonu ile de sanal olarak İstanbul’u helikopter turuyla gezdiler. Gökyüzünde İstanbul’u izlemenin yanı sıra sanal olarak, Ayasofya’yı, Sultanahmet’i, Kız Kulesi’ni, Yeraltı Sarnıcı’nı gezerek Yenikapı Mevlevihanesi’nde Semazen gösterisine tanık oldular. İstanbul’u gökyüzünden izleme keyfini yaşadıktan sonra katılımcıların son durağı 360 derece İstanbul Manzarası’nda akşam yemeği oldu. Katılımcılar topluca resim çekiminin ardından otellerine dönmek üzere yola çıktılar.

INSPO 2015 1. Günün Ardından

“Herşey çok güzeldi. Ulaşım, karşılama ve organizasyondan gayet memnun kaldık. Teşekkür ederiz.”

İzmir Çamlaraltı Koleji Danışman Öğretmeni 

Havanın soğuk olmasına rağmen Okyanus Kolejleri öğrencilerinin bizlere gösderdiği sıcaklık bizlere çok keyifli anlar yaşattı. Özellikle İstanbul’u 360 dereceden kuş bakışı olarak görmek ve sanal tur bizi çok heyecanlandırdı.”

Sevgi Tale-İmran Selimoska/ Makedonya Yahya Kemal Koleji 

“Mükemmel bir tecrübe oldu. İstanbul’a ilk kez geliyorum ve Okyanus Kolejleri öğrencileri bizlere çok yardımcı oldu.” 

Abdullah Yusuf / Pakistan 

“Hava soğuk olmasına rağmen İstanbul’un güzel manzarası içimizi ısıtmaya yetti.”

Kız Cibek /Kırgızistan

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
22 Nisan 2015, Çarşamba 20:17
Okunma
:
2.901 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Duygu CELEBCİOĞLU- INSPO Projecet Coordinator / 22 Nisan 2015, Çarşamba 23:30
INSPO 2015 e katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hoş geldiniz diyoruz. Dileriz herkes için başarılı ve keyifli bir yarışma olur...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları