Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İncek Kampüsü Ortaokul Kademesinde Karne Coşkusu Yaşandı
İncek Kampüsü Ortaokul Kademesinde Karne Coşkusu Yaşandı
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencilerinin Karne Heyecanı Görülmeye Değerdi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi İncek Okyanus Koleji'nde de 09.06.2017 tarihinde karne heyecanı yaşandı ama sıradan bir karne heyecanı olmaktan çok ötedeydi kampüsümüzde yaşanan heyecan. Çünkü başarının bile sıradan olanını kabullenemeyen Okyanus kültürü ile yoğurulmuş öğrencilerimiz sosyal başarıları ve etkinlik başarılarının haricinde bir de akademik başarı konusunda bizleri gururlandırdılar, karnelerini ve başarı belgelerini aldılar. 

Uzun ve yorucu bir eğitim döneminde her alanda başarıya ulaşan ve bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tatile uğurlarken, öğretmenlerimiz verimli bir tatil geçirmeleri için öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.

Yılın son zilinin çalmasıyla birlikte yapılan törende okul müdiremiz Sayın Nazlı Fulya TEKİN, öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik etti ve desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ederek öğrencilerimizi onlara emanet etti. Keyifli tatil dilekleriyle ders yılını sonlandırdı.

Okyanuslu İçin Tatil Dinlenmekten Fazlası Demektir. 

 2016-2017 Eğitim ve Ögretim yılının son İstıklal Marşı töreniyle heyecan dolu karne günümüzün ardından tüm öğrencilerimize keyifli, sağlıklı, eğlenceli ve aynı zamanda bol kitaplı bir tatil dileriz.
 
İYİ TATİLLER...

Haber
:
Gizem Eroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gizem EROĞLU
Tarih
:
12 Haziran 2017, Pazartesi 10:24
Okunma
:
1.331 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları