Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı Okyanus Koleji Speed Stacks Şampiyonları
Halkalı Okyanus Koleji Speed Stacks Şampiyonları
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Speed Stacks kulübü öğrencileri, 22 Aralık 2015 Salı günü İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan ve bu yıl 4. sü düzenlenen Speed Stacks Yarışmasına katılarak Türkiye çapında başarılara imza attılar.

Speed Stacks beynin çift yönlü çalışmasına olanak sağlayan, el becerilerini güçlendiren ve kişisel gelişimi arttıran yeni ve gözde bir spor. Dünya ve Türkiye çapında giderek yaygınlığını arttırmakla birlikte bireysel ve takım oyunu olması nedeniyle gelişimi desteklemektedir. Ayrıca bireysel anlamda gelişimin yanında rekorları barındıran bir branş olmasından dolayı da ilgiyi ve çabayı etkilemektedir.

Bu bağlamda öğrencilerimizin yönlendirilmesi ve her şeyden önce kendilerine güvenlerini geliştireceği düşüncesiyle Okyanus kolejleri olarak Speed Stacks branşına sportif kulüp dersleri çatısı altında yer verilmiştir. Öğrencilerimizin gelişimini destekleyen ve spora büyük önem veren Okyanus Kolejleri Speed Stacks yarışmasında da farkını yansıttı.

Okyanus Kolejleri Farkı

Bu yıl 4. sü düzenlenen Speed Stacks Yarışması 22 Aralık 2015 Salı günü İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Halkalı Okyanus Koleji olarak okulumuzun Speed Stacks kulübü öğrencileri, kulüp dersi öğretmeni Kübra Gültekin eşliğinde bu yarışmada hem bireysel performanslarını sergilediler hem de okul adına yarıştılar.

Okyanus Koleji olarak turnuvaya 15 tane 3. Sınıf öğrencisi ve1 tane de 5. Sınıf öğrencisi ile üstün performans ve gayret gerektiren yarışmalara katılım sağladık.

Turnuva sonuçlarına göre 7-8 yaş grubunda;

3-6-3 kategorisi Türkiye 1. si 3-A Sınıfı öğrencimiz Atila Çebi,
3-6-3 kategorisi Türkiye 2. si 3-A Sınıfı öğrencimiz Kerem Deniz Giray,

3-3-3 kategorisi Türkiye 2. si 3-D Sınıfı öğrencimiz Zeynep Üzüm,
3-3-3 kategorisi Türkiye 3. sü 3-A Sınıfı öğrencimiz Nil Ece Dalseçkin,

Döngü kategorisi Türkiye 2.si 3-A Sınıfı öğrencimiz Atila Çebi,
Döngü kategorisi Türkiye 3.sü 3-A Sınıfı öğrencimiz Kerem Deniz Giray isimli öğrencilerimiz dereceler aldılar.

Böylelikle Halkalı Okyanus Koleji öğrencileri, Türkiye çapında 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak toplamda 6 adet madalya almış oldular.

Turnuvada üstün başarı sergileyen tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
19 Ocak 2016, Salı 13:53
Okunma
:
1.770 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları