Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı'da Yaz Spor Okulu
Halkalı'da Yaz Spor Okulu
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu; döneminin ilk haftasına çok hareketli ve eğlenceli başladı.

Halkalı Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu, ilk haftada öğrencilerin ilgi odağı oldu.

16 Haziran 2014 Pazartesi günü, Lise Müdür Yardımcısı Mehmet HANÇERİN açılış konuşmasını yaptığı Yaz Spor Okulu tanıtımında, Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ali AKÇAY tarafından velilere Yaz Spor Okulu  hakkında detaylı bilgiler verildi. Veliler ile Yaz spor okulu öğretmen kadrosu tanıştırılarak gelen sorular cevaplandı.

Yaz Spor Okulu programının ilk günü, öğrenciler ile iç bahçede yapılan sabah egzersizleri ile başladı ve ardından öğrenciler gruplarına geçerek ders yapacakları spor aktivite alanlarına ayrıldılar. Tüm hafta güzel bir sabaha egzersiz ile başlayan öğrenciler derslerine dinç bir şekilde girdiler. Her Cuma yapılacak olan gezilerimizin başlangıcı olan Akvaryum gezisi de öğrencilerimiz için oldukça eğlenceli bir etkinlik olarak gerçekleştirildi. 

Velilerimizin yoğun talebi ile başlayan Yaz Spor Okulu programı içinde Yüzme, İngilizce oyun, Futbol/Cimnastik,Basketbol,Voleybol,Badminton,Tenis,Buz Pateni, Doğa sporları,Eğitsel Oyunlar,Dart gibi sporların yanı sıra, öğrencilerimiz için Survivor Okyanus gibi yarışmalarda düzenlenecek ve Yaz Spor Okulu keyfi toplamda 8 hafta sürecek, 6 hafta ve üzeri gelen öğrencilerimize katılım sertifikası verilecektir.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Süheyl Alarslan
Fotoğraf
:
Tülin Berfin Erinç
Tarih
:
24 Haziran 2014, Salı 18:16
Okunma
:
4.021 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları