Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güzel Sanatlar Lisesi'nde Sanatçı Sait Günel Atölye Çalışması Yaptı
Güzel Sanatlar Lisesi'nde Sanatçı Sait Günel Atölye Çalışması Yaptı
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi'nin 18 Şubat 2016 Perşembe günü yapılan "Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" etkinliğine, Suluboya ustası Sait Günel konuk oldu.

"Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" etkinliği çerçevesinde Işık Üniversitesi'nden Sait Günel, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile "Suluboya"  atölye çalışması yaptı.

Yurt dışında da Hollanda ve Almanya'da verdiği eğitimler yaptığı çalışmalarla tanınan suluboya ustası, kendi geliştirdiği suluboya tekniklerini öğrencilerle paylaştı. 2 saat süren çalışma boyunca öğrencilerin sorularını da cevaplayan Günel, sanata yönelik böyle bir okul olmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, ileride de bu tür çalışmalara katılmaktan mutluluk duyacağını belirtti. 

Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi müdür yardımcısı Serhat Ünsal, Resim Bölüm Başkanı Zerrin Şen ve Desen öğretmeni Selda Hilaloğlu çalışma sonrasında sanatçı Sait Günel'e teşekkür çiçeği takdim ettiler. 


Haber
:
Zerrin ŞEN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
22 Şubat 2016, Pazartesi 09:24
Okunma
:
2.840 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları