Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güneşli Okyanus, Yavuz Bülent Bakiler ile Söyleşide
Güneşli Okyanus, Yavuz Bülent Bakiler ile Söyleşide
  • Paylaş
İlköğretim ve lise kademesinden öğrencilerimiz Edebiyat öğretmenimiz Orhan HAZER rehberliğinde Türk kültür ve edebiyatının yaşayan çınarı Yavuz Bülent BAKİLER ile söyleşi yaptılar.

İlköğretim ve lise kademesinden öğrencilerimiz Edebiyat öğretmenimiz Orhan HAZER rehberliğinde Türk kültür ve edebiyatının yaşayan çınarı Yavuz Bülent BAKİLER ile Türkçe ve nevruz konulu söyleşi yaptılar. Türkçe sevdalısı BAKİLER’in bizleri çok sıcak karşıladığı söyleşide Türk edebiyatından şiire nevruzdan Kafkas Türklerine televizyon programlarından okuma kültürüne torun sevgisinden aşka kadar birçok konu üzerinde konuşuldu. Usta şair gençlerimizin “Sizin gibi büyük bir ustadan öğrenecek çok şeyimiz var ancak bunların yanı sıra bizlere somut olarak ne tavsiye edersiniz?” şeklindeki sorusuna BAKİLER “Okuyunuz okuyunuz sadece bol bol okuyunuz” şeklinde cevap verdi.

Büyük üstad BAKİLER’e bizlere sunduğu doyumsuz sohbetinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Güneşli Okyanus ailesi kültür ve edebiyatımızla ilgili etkinliklerine hız kesmeden devam edecektir.






Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Şubat 2010, Çarşamba 14:11
Okunma
:
7.580 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
kadir vural / 29 Haziran 2016, Çarşamba 03:33
Bu resmi ben çekmiştim, böylesine değerli bir insanın fotografını çekmek bile onurdur.
saygılar.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları