Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güneşli Okyanus Koleji’nde BENEGO Testi Sonuçları Açıklandı
Güneşli Okyanus Koleji’nde BENEGO Testi Sonuçları Açıklandı
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji’nde 16 Ekim 2014 Çarşamba günü Okul Öncesi ve İlkokul velilerine Benego sonuçları ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Bu yıl ilk defa Türkiye’de Okyanus Kolejleri’nde uygulanmaya başlanan Benego Kişilik Testi uygulaması Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından Okul Öncesi ve İlkokul öğrenci ve velilerine uygulandı. Ebeveynlerin ilkokul çağındaki çocuklarının kişilik özelliklerini tanıyarak onları daha sağlıklı yetiştirmelerine yardımcı olmak amacı ile hazırlanan bu test aynı zaman da velilerin ve öğretmenlerin kendilerini daha iyi tanımalarına da fırsat yaratmış oldu. Bu sayede öğretmenler derste, veliler okul dışında öğrenciler ile daha etkili iletişim yolları keşfederek, öğrenciye başarıya giden yolda daha etkin rol alabilmek için çözüm yolları buldular.

Güneşli Okyanus Koleji’nde yapılan seminerde Dr. Halil İbrahim Erden tarafından uygulama sonuçları rapor halinde velilere verilerek rapor değerlendirmesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.


Haber
:
Arzu KÖROĞLU
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Arzu Köroğlu
Tarih
:
20 Ekim 2014, Pazartesi 19:51
Okunma
:
1.576 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları