Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güneşli Okyanus Koleji Lise Kademesi Okul Başkanını Seçti
Güneşli Okyanus Koleji Lise Kademesi Okul Başkanını Seçti
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji Lise kademesinde 12 Ekim 2015 Pazartesi günü okul başkanlığı seçimi yapıldı.

Güneşli Okyanus Koleji Lise kademesi sınıf temsilcileri arasından belirlenen  3 aday  okul başkanı olabilmek için mücadele etti. Adaylar sınıflara girerek kendilerini tanıtıp propaganda çalışması yaptılar. Adaylar seçilmeleri durumunda neler yapmak istediklerini ve öğrencilerin ortak sesi olup onların istek ve beklentilerini okul yönetimiyle paylaşıp nasıl gerçekleştirmek istediklerini anlattılar. Yaptıkları afiş çalışmalarıyla da seslerini duyurmaya çalışan öğrenciler, demokratik bir ortamda seçmenleriyle bir araya geldiler.  

Öğrencilerin demokrasi, insan hakları ve seçim konularında kazandıkları bilgi ve tecrübelerine işlerlik kazanmalarının amaçlandığı  okul başkanlığı seçiminde  Batuhan Saraçoğlu, Furkan Baş ve Fatih Çoşkunpınar'ın kıyasıya rekabeti sonucu  9-A Sınıfından Batuhan Saraçoğlu başkan seçildi.

Demokrasi ve eşitlik prensibiyle güvenli ortamda gizlilik içinde yapılan seçim sonucunda  okul başkanı ilan edilmesiyle birlikte  Saraçoğlu sınıfları tek tek gezip arkadaşlarına teşekkür konuşması yaptı.


Haber
:
Ahu AYDIN KARADAĞ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Göktuğ Özgür
Tarih
:
13 Ekim 2015, Salı 11:47
Okunma
:
1.461 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları