Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güneşli Okyanus 18 Mart Çanakkale Zaferini Kutladı
Güneşli Okyanus 18 Mart Çanakkale Zaferini Kutladı
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri, 95. Yıldönümünü yaşadığımız 18 Mart Çanakkale Zaferini bir kez daha coşku ile kutladı.

Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri, 95. Yıldönümünü yaşadığımız 18 Mart Çanakkale Zaferini bir kez daha coşku ile kutlarken, şehitlerimize olan minnettarlığımızı bir kez daha yüreklerde hissettirdi.

Sunuculuğunu 10 TM A sınıfından Büşra AKKAYA’nın yaptığı tören programında 3-A sınıfından Eda GARİP’in okuduğu “ORASI ÇANAKKALEDİR“, 10 FM A sınıfından okuduğu “ÖĞÜT” ve 9-A sınıfından Melek SARI’nın okuduğu “GİT OĞUL“ adlı şiirler duygulu anlar yaşatırken, 8A sınıfı öğrencilerinin tamamının hazırlanarak sunduğu ORATORYO gösterisi milli duygularımızı coşturdu. “NE DEDİLER” konulu sunumunu yapan 9A sınıfı öğrencilerinden Öner KILIÇ isimli öğrencimiz ise, zamanın devlet büyüklerinin Çanakkale savaşı ve Türk milleti hakkında söylediği sözleri dile getirdi.

Yaklaşık 1 saat süren programda video gösterileri ve 6-A sınıfı öğrencilerinin yer aldığı koro ile duygularını tazeledi ve “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” dedirttiler.

Canla başla çalışarak bu duyguları yaşatan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.








Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Mart 2010, Cuma 17:45
Okunma
:
2.161 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları