Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Geleceğin Doktorlarından Meslek Ziyareti
Geleceğin Doktorlarından Meslek Ziyareti
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, Doktorluk mesleğini tanımak için, Biruni Üniversite Hastanesine ziyarette bulundular.

Biruni Üniversite Hastanesinde yapılan ziyarete, Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Rehber Öğretmeni Özge ARAZ, Ortaokul Psikologu Dilek ERGENE ve 75'e yakın öğrenci katıldı. Ziyarette bulunan öğrencilerle tek tek ilgilenen Biruni Hastanesi Başhekimi, Dr. Eralp YURTSEVER, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize Doktorluk mesleğini tanıttı ve öğrencilerimizin diğer uzman doktorlarla tanışmasını sağladı.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Gülseren SAĞCAN, astım hastalığı ile ilgili seminer verdi. Astımı önleme ve korunma yöntemlerini anlatan SAĞCAN, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerimiz sırasıyla, Doktorluk mesleğinin uzmanlık dallarını tanımak üzere, uzman hekimlerimizi ziyaret etti. Radyoloji uzmanı, Yrd. Doç.Dr Devrim Ulaş URUF, Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı Yrd. Doç.Dr. Ali Haluk DÜZKALIR, İç Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Ş. Ayşen Helvacı, Kardiyoloji Uzmanı, Doç.Dr. Hakan UÇAR, FTR Uzmanı Prof.Dr. Ferda ÖZDEMİR öğrencilerimize bu kutsal mesleğin püf noktalarını izah ederek, uzmanlık dalları hakkında önemli bilgiler verdiler.

Ziyarete katılan öğrencilerden, Onat GÜRBEY, yapılan ziyaretten çok keyif aldığını, doktorluk mesleği ile ilgili duymuş olduğu bilgilerin, burada somut bir şekilde görerek mesleği daha çok sevdiğini belirtti.

Melek Sude AYKURT isimli öğrenci ise,’’ İyi ki doktor olmak istemişim, şimdiden titizlik ve özveriyle bu mesleği yapmak istiyorum ‘’ diye belirtti.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Dilek ERGENE, Özge ARAZ
Tarih
:
23 Mayıs 2016, Pazartesi 16:01
Okunma
:
1.957 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları