Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus'ta Teog Bilgilendirme ve Tanıtım Semineri
Fatih Okyanus'ta Teog Bilgilendirme ve Tanıtım Semineri
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde Ortaokul Kademesi velilerine yönelik olarak 16 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 16.00’da düzenlenen tanışma etkinliğinde, velilere eğitim programı hakkında bilgi verilerek, akademik kadrosu tanıtıldı.

Fatih Okyanus Koleji'nde yapılan TEOG Bilgilendirme ve Okul Tanıtım Semineri'nde ilk olarak 7. ve 8. sınıf velilerine Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Ayhan Erzi tarafından TEOG Okulu hakkında bilgi verildi. Daha sonra Fatih Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Hülya Kalyoncu TEOG Okulu'nun ve öğrencilerin yaşamış olduğu kaygılardan bahsetti. Ardından Okyanus Kolejleri'nin akademik kadrosu olan öğretmenler, branşlarına yönelik ne tip soruların çıkabileceği ve öğrencilerin neler yapması gerektiğinden bahsettiler.

TEOG Semineri sonrasında saat 17.30’da ise Veli Tanıtım Semineri yapıldı. Bu seminerde; Okyanus Kolejleri'nin yeni velilerine Fatih Okyanus Koleji Okul Müdürü Ayhan Erzi tarafından okul birimleri ve tarihçesi anlatıldı. Daha sonra ortaokul kadrosu öğretmenler veliler ile tanıştılar. Tanıtım bitimi sonrasında öğretmenler, velilerle kokteyl alanında bir araya gelerek öğrencilere ve eğitimlerine dair soruları cevaplandırdılar.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Özlem KAYA
Tarih
:
21 Eylül 2015, Pazartesi 11:50
Okunma
:
1.460 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları