Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Gösterileri
Fatih Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Gösterileri
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Spor Yetenek Kulübü öğrencileri, tüm yıl boyunca hazırladıkları gösterileri yıl sonunda başarıyla sundular.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda da başarıyla gerçekleştirdi.

Aikido, jimnastik, speed stacks, eskrim, okçuluk, basketbol gibi birçok spor dalında öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesini sağlayan Okyanus Kolejleri'nde, öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini güzel  gösterilerle sundular.

Fatih Okyanus Koleji'nde, 9 Haziran 2014 Pazartesi günü Beden Eğitimi Zümre Başkanı Sinem Karaca'nın organize ettiği Spor Yetenek Kulübü gösterisi sergilendi.

Saat 14.30'da başlayan gösterilere öğrenci ve velilerin ilgisi yoğundu.

 

Aikido, Jimnastik, Speed Stacks, Eskrim, Okçuluk, Basketbol ve Step Dans Gösterisi

Beden Eğitimi Zümre Başkanı Sinem Karaca’nın konuşmasıyla başlayan etkinlik, Aikido Kulüp Öğretmeni Cihan Bağcı’nın hazırladığı Aikido gösterisiyle devam etti. Küçük aikidocular, yıl boyunca öğrendiklerini eğlenceli bir şekilde sundular.

Sinem Karaca ve Cem Işkın'ın hazırladığı 1. Sınıf jimnastik gösterisi de büyük ilgi gördü. Öğrenciler esneklik, estetik ve kuvvet gerektiren hareketleri başarıyla sundular.

Daha sonra Sinem Karaca’nın çalıştırdığı Speed Stacks Kulübü öğrencileri gösterilerine başladı.

Öğrenciler, Türkiye’de yeni gelişen bu spor dalındaki yeteneklerini sergilediler. Sene boyunca hız ve koordinasyon kazanarak kendilerini bu alanda fazlasıyla geliştirdiklerini eğlenceli bir şekilde kanıtladılar.

Eskrim Kulübü Öğretmeni Esra Karabaş'ın çalıştırdığı Eskrim Kulübü öğrencileri de güzel bir gösteri sunarak, müzik eşliğinde yaptıkları hareketlerle beğeni topladılar.

Okçuluk Kulübü Öğretmeni Murat Limon tarafından sunulan okçuluk gösterisinde ise hedefleri ilk denemelerinde vuran öğrenciler, büyük alkış aldı.

Cem Işkın'ın hazırladığı basketbol şovunda da öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

Daha sonra Sinem Karaca'nın çalıştırdığı lise öğrencileri step dans gösterisi ile izleyenlere müthiş bir görsel şov sundu.

Etkinliğe misafir olarak katılım sağlayan Doğa Sporları Kulüp Öğretmeni Osman Binici tarafından sunulan gösteri de ayakta alkışlandı.

Öğrenci ve öğretmenlerimize bu güzel gösteriler için teşekkür ederiz...

 

 


Haber
:
Ayhan ERZİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Fatih Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
13 Haziran 2014, Cuma 09:51
Okunma
:
4.126 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları