Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Okul Öncesi Almanca Dil Kulübü İlk Dersini Yaptı
Fatih Okyanus Okul Öncesi Almanca Dil Kulübü İlk Dersini Yaptı
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Okul Öncesi A Gurubu Dil Kulübü öğrencileri, İngilizce’nin yanı sıra öğrendikleri 2. yabancı dil olan Almanca derslerine "Schultüte" etkinliği ile başladılar.

Yabancı dil eğitimine büyük önem veren Okyanus Kolejleri dil kulüpleri ile öğrencilerini ikinci yabancı dil ile tanıştırıyor.  Fatih Okyanus Koleji Okul Öncesi A Gurubu Dil Kulübü öğrencileri, 2. yabancı dil Almanca’ya Anaokulu'nda  başlıyorlar. Her derste bir etkinliğe yer veren Almanca derslerinde öğrenciler eğlenerek öğreniyor.

Minikler Kendi ‘Schultütelerini’ Hazırladı

Öğrenciler, bu haftaki Almanca dersinde, öğretmenleri Naciye Ada eşliğinde kendi Schultütelerini   ( okul şekerleme torbası ) hazırladılar. Almanya’da okula yeni başlayan öğrencileri, okulun ilk günü sınıf ve okul ortamına hazırlamak ve onlara okulu sevdirmek amacıyla yapılan bu etkinlik, Okyanuslu   6 yas grubu miniklerini oldukça eğlendirdi. Minikler, Almanca şarkılar eşliğinde kendi schultütelerini, renklendirip süslediler ve son olarak  öğretmenlerinin hazırladığı  sürpriz hediyelerle keyiflenerek,  objektiflere poz verdiler.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Aynur Akkaya
Tarih
:
22 Ekim 2014, Çarşamba 19:22
Okunma
:
2.490 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları