Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Lise Öğrencileri Kariyerlerini Planlıyor!
Fatih Okyanus Lise Öğrencileri Kariyerlerini Planlıyor!
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminin organize ettiği seminerde lise öğrencileri, okullarındaki gelişim ve öğrenme süreçlerinin varacağı hedef için bilinçleniyor.

Okyanus Kolejleri Kariyer Odaklı Yetenek Gelişim Kariyer Programı çerçevesinde öğrenciler, gelecek hayallerine ışık tutması için yararlı ve keyifli bir eğitime katıldı. Kariyer ve iletişim uzmanı Nur Erdem Özeren, 13 Nisan 2015 Pazartesi günü konferans salonunda öğrencilerde iz bırakan bir sunum gerçekleştirdi.  Aynı zamanda Kariyer Planlama Derneği Başkanı olan Özeren, ‘Bu Tamamen Kişisel Bir Şey: KARİYER’ başlıklı eğitiminde; 'İŞ ve para garantili bir meslek nasıl edinilir? Neden seçtiğimiz meslek yeteneğimize uygun olmalı? Kişisel gelişimin önemi nedir? Üniversite ve meslek seçiminde aile iletişiminin önemi, ilişki yönetimi nasıl yapılır? Mesleğe karar verme aşamaları ve yapılması gerekenler nelerdir?' sorularına yanıt verildi. Seminer bitiminde öğrencilere boş kağıtlar dağıtılarak seminer ve bilmek istedikleri ile ilgili duygu, düşüncelerini yazıya dökmeleri istendi.

 15 yıllık kariyer danışmanlığını paylaştığı eğitiminde öğrenciler soru sorma ve bireysel görüşme fırsatı da buldu.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Atakan Berkay GÜLER
Tarih
:
27 Nisan 2015, Pazartesi 17:45
Okunma
:
1.296 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları