Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji Yaz Okulu'nda Görkemli Kapanış
Fatih Okyanus Koleji Yaz Okulu'nda Görkemli Kapanış
  • Paylaş
2014-2015 Okyanus Kolejleri Fatih Şubesi Yaz Spor Okulu kapsamında, sanat, spor, drama ve resim gibi birçok alanda eğitim alan yaz okulu öğrencileri 15 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen törenle katılım belgelerini aldı.

Branşlarında uzman, deneyimli öğretmenler yönetiminde 16 alanda eğitim verilen Okyanus Yaz Spor Okulları'nda öğrenciler eğlenerek öğrenme imkanı buldu. Yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, jimnastik branşlarında düzenlenen etkinliklere bu sene yaz aylarında spor yaparak eğlenmeyi tercih eden öğrenciler, kapanış töreni ile bu yılki yaz okuluna veda etti. 

Okyanus Kolejleri Fatih Şubesi Yaz Okulu kapanış törenine öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Kapanış töreninde rodeo ve çeşitli etkinliğinin ardından yaz spor okuluna katılan öğrencilere ve branş öğretmenlerine katılım belgelerini dağıtıldı. Çekilen hatıra fotoğrafı ile kapanış töreni son buldu.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Cansev Bayramoglu
Tarih
:
21 Ağustos 2014, Perşembe 11:49
Okunma
:
7.781 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları