Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri İstanbul Turunda
Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri İstanbul Turunda
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji 4.-5.-6.-7. ve 8. sınıf öğrencileri, 21 Mayıs 2015 Perşembe günü "City Sightseeing" otobüsüyle yaptıkları İstanbul gezisinde şehrin tarihi yerlerini kulaklıktan İngilizce olarak dinleyip, turistlerle konuşma fırsatı yakaladılar.

Fatih Okyanus Koleji önünde 21 Mayıs 2015 Perşembe günü otobüsle alınan öğrenciler, güne İstanbul şehir turu ile başladılar. Şehri bir de kulaklıklarından İngilizce olarak tanıma fırsatı bulan öğrenciler, gerçek yaşamda yabancı dili kullanabilmek adına bir sonraki durağa doğru yol aldılar. 

Turistlerle Röportaj Yaptılar

Sultanahmet Meydanı'na giderek öğle yemeğinde Sultanahmet köftesi yiyen öğrencileri, eğlenerek ve öğrenerek geçirdikleri günde en çok heyecanlandıran ve sevindiren ise turistlerle yaptıkları röportajlar oldu. Aynı zamanda video da çeken öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

İlk dönemden bu yana İngilizce dersinde öğrendikleri ve geliştirdikleri bilgileri, pratiğe dökme olanağı yakalayan öğrenciler, bu geziden çok memnun kaldılar.

 

Haber
:
Cüneyt Mete
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
CÜNEYT METE
Tarih
:
28 Mayıs 2015, Perşembe 14:00
Okunma
:
2.246 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları