Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji’nde 'Beden Mahremiyeti' Semineri
Fatih Okyanus Koleji’nde 'Beden Mahremiyeti' Semineri
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde, "Beden Mahremiyeti" Semineri Düzenlendi.

Günümüzde artan çocuk istismarı haberleri doğrultusunda çocuklarımızı korumak amaçlı, Okyanus Koleji Rehberlik Birimi olarak önleyici rehberlik kapsamında "Mahremiyet Eğitimi” ile ilgili sunumlar ve video gösterimi yapıldı.

Fatih Okyanus Koleji  ilkokul Psikoloğu Mehtap YILMAZ ÇAKIR tarafından, 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü 4. Ders saatinde 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine, 6. Ders saatinde 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine "Beden Mahremiyeti " semineri verildi.

“Bedenim Bana Aittir” videosu sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarda izletildikten sonra, beden mahremiyeti, iyi ve kötü dokunuşlar nelerdir ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilerin yer aldığı seminer yapıldı. Ardından “Beden Özel Alan Tanımlaması” yapıldı, iyi dokunuşlar ve kötü dokunuşlar nelerdir, kötü dokunuş ile karşılaştıklarında neler yapılması gerekir, iyi dokunuş ve kötü dokunuş nasıl ayırt edilir gibi bilgiler verildi. Öğrencilerin de aktif katılımı sağlanarak seminer sonlandırıldı.

Yapılan çalışma içeriği ile ilgili aynı gün veli interaktif sisteminden bilgilendirme yapıldı. Öğrencilere izletilen videonun linki de velilerimiz ile paylaşıldı.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Büşra Türkücü
Tarih
:
03 Mayıs 2016, Salı 14:45
Okunma
:
1.764 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları