Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji'nde 19 Mayıs Kutlamaları
Fatih Okyanus Koleji'nde 19 Mayıs Kutlamaları
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Fatih Okyanus Koleji'nde 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlikler,  Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı başladı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını Fatih Okyanus Kolej Lise Müdürü Fuat Aydın’ın yaptı. Daha sonra müzik öğretmeni Didem Turan’nın hazırladığı orkestranın müzik şöleni dinleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

19 Mayıs Spor, Sanat ve Şiir İle Kutlandı

Kutlamalar, Melike Topbağ, Furkan Şen, Seniha Arslanoğlu adlı öğrencilerin günün anlamını coşkulu bir şekilde ifade eden şiirleriyle renklendi. Kutlamalar kapsamında yapılan spor kulübünün hazırladığı Speed Stacks gösterisi, 10-A Sınıfı öğrencisi Mukaddes İskender’in Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuması, eskrim gösterisi ve okçuluk gösterisi izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

Fatih Okyanus Koleji Aikido Kulübü lise öğrencileri Betül Özçakmak, Doriana Kevser Çorat, Ali Burak Bostancı, Ahsen Kara gösterisi alkışlarla izlenirken, Fatih Okyanus Koleji öğrencilerinden oluşan orkestranın müzik şöleni ile kutlamalar sona erdi. 


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Atakan Berkay GÜLER, M. Enes GÜLYEŞİL
Tarih
:
26 Mayıs 2015, Salı 15:16
Okunma
:
3.962 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları