Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji Kutlu Doğumu Kutladı
Fatih Okyanus Koleji Kutlu Doğumu Kutladı
  • Paylaş
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Dolayısıyla, Fatih Okyanus Koleji İlkokul ve Ortaokul Kademeleri Ortaklaşa "Kutlu Doğum Programı" Düzenlediler.

20 nisan 2016 Çarşamba günü, Fatih Okyanus Koleji tarafından gerçekleştirilen kutlu doğum programı, günün anlam ve önemine uygun olarak kutlandı. Konuşmacımız Sadık Kahraman bu özel günün içeriğinden bahsederken, 1. 2. 3. ve 4. Sınıflarımızın Kuran tilaveti, İlahi korosu ve orotoryosu izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Fatih Okyanus Koleji bu program ile Okyanus kolejlerinde ilk defa İngilizce İlahi söylenmesi geleneğini başlattı.

Ortaokul 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimizden oluşan veda hutbesi orotoryosu, misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Mektup yarışması birincilerine ilkokul ödüllerini kademe müdürü Nil Baylar takdim ederken, ortaokul mektup yarışması birincilerinin ödüllerini kademe müdürü Ayhan Erzi ve din kültürü öğretmeni Zinnet Nur Esra Gündoğdu takdim etmiştir. Program hüzün ve özlemin birleştiği fon müzikleriyle nihayetine ulaştı.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
03 Mayıs 2016, Salı 15:00
Okunma
:
2.369 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları