Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okul Öncesi Veli Toplantısı ve Yüzüncü Gün Etkinliği
Fatih Okul Öncesi Veli Toplantısı ve Yüzüncü Gün Etkinliği
  • Paylaş
Fatih Okul Öncesi İkinci dönemin veli toplantısının ardından, velilerimizin de yoğun katılımı ile 100. gün kutlaması yaptı.

25 Şubat 2015 Çarşamba Okul öncesi velilerimizin yogun katılımı ile 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının ikinci veli toplantısı gerçekleştirildi. Sınıf öğretmenlerimiz tarafından ikinci yarı yılın planlaması hakkında velilerimiz bilgilendirildi. Branş ve rehberlik öğretmenlerimiz ise yine ikinci dönem işleyişleri hakkında bilgilendirme de bulundular. 

Soru cevap şeklinde tamamlanan toplantının ardından velilerimiz 100. gün etkinliğine katılmak üzere spor salonunda toplandılar. Öğrencilerimiz kaplumbağ yarışı ile , velilerimiz de çuval yarışı ile çok keyifli dakikalar geçirdiler. 

Eğlenceli aktivitelerin ardından, kokteyl alanına geçen veli ve öğrencilerimizle birlikte 100. yıl pastası kesildi ve kokteyl alanında ki ikramların alımı ve velilerimiz arasında ki sohbetler eşliğinde etkinliğimiz tamamlandı. 

Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Feyza Sekmen
Editör
:
Nil Baylar
Fotoğraf
:
Merve Ünlü
Tarih
:
04 Mart 2015, Çarşamba 16:48
Okunma
:
3.785 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları